Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Hur ser din drömstad ut? Var med och påverka!

2 december 2019

Hur vill du att framtidens Norrtälje ska se ut? Ta chansen att vara med och påverka – lämna synpunkter på vad som är bra och vad som behöver förbättras.

Bild på karta över Norrtälje stad med texten "Tyck till om platsen skriv din synpunkt".

Just nu pågår arbetet med en fördjupad översiktsplan för Norrtälje stad med sikte på år 2050 som ska hålla ihop planeringen och ge en samlad bild av stadens framtida utveckling. Planen ska vägleda i beslut på ett långsiktigt, hållbart och effektivt sätt.

För att kunna ta fram planen behöver vi dina synpunkter. Vad tycker du är bra i Norrtälje? Och vilka platser skulle behöva förbättras?

Vad händer med synpunkterna?

Vi kommer att ta emot synpunkter fram till slutet av januari. Därefter ska svaren analyseras och vara en del av underlaget till den fördjupade översiktsplanen. Ett första förslag av planen beräknas vara klar i slutet av år 2020.

Lämna dina synpunkter här!

Här hittar du mer information om den fördjupade översiktsplanen för Norrtälje stad.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.