Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Hitta förskolor

Förskolan vänder sig till barn från ett års ålder tills att de börjar i förskoleklass. I förskolan läggs grunden för ditt barns lärande och utveckling. Förskolan är det första steget i skolväsendet och innehållet i verksamheten styrs av skollag och läroplan för förskolan. Här hittar du både kommunala och fristående förskolor.

Ort
Organisationstyper
Antal träffar:
 • Almerska Villan förskola Fristående/privat 072 216 79 40 Almerska vägen 7, Hallstavik

  Välkommen till vår fristående förskola i Hallstavik som har nattomsorg! Det betyder att vi förutom dagtid även har öppet kvällar, nätter och helger för dig som arbetar obekväma tider.

 • Balder Förskola Fristående/privat 0176 153 90 Lommarvägen 43, Norrtälje

  Förskolan tar emot barn med olika funktionsnedsättningar som har behov av att få vistas i små grupper, få utvecklas i en lugn och stimulerande och tillrättalagd miljö, få tillgång till specialpedagogiska insatser och individuella specialprogram för att utvecklas optimalt.

 • Björkö-Arholma förskola Kommunalt 070 697 56 82 Simpnäsvägen 739, BJÖRKÖ

  Välkommen till Björkö-Arholma förskola – förskolan i skärgården! Vi har en fantastisk utemiljö med skogen bakom knuten och promenadavstånd till havet. Det är en miljö som stimulerar alla sinnen och lockar till utforskande och skapande aktiviteter.

 • Blåklintens förskola Kommunalt 0176 28 41 71 Lommarvägen 46, Norrtälje

  Välkommen till Blåklinten! Hos oss vill vi erbjuda en verksamhet där barnen får möjlighet att utveckla sin identitet samtidigt som de är delaktiga i vår gemenskap. Tervetuloa Blåklinteniin! Haluamme tarjota toimintaa, jossa lapsilla on mahdollisuus kehittää identiteettiään ollessaan osa yhteisöämme.

 • Borrhagens Förskola Fristående/privat 08 512 920 45 Vängsjöbergsvägen 19, Rimbo

  Vi har en härlig gård att leka på, och skogen ligger precis runt knuten.På vår natt- och helgomsorg erbjuder vi pedagogisk omsorg på obekväm arbetstid för barn mellan 1-13 år, vardagar 18.30-06.30 samt helger och helgdagar. På vardagskvällar är det lugna aktiviteter innan läggdags. Och på morgonen väcks barnen för att efter frukost gå över till dagverksamheten eller åka vidare till skolan.

 • Bålbro förskola Kommunalt Rånäsvägen 22, Rimbo

  Välkommen till Bålbro förskola! Med engagerad personal erbjuder vi ditt barn en trygg, lärorik och rolig utbildning. Vi bjuder på hemlagad mat och har en fin utemiljö.

 • Edsbro förskola Kommunalt 0175 740 27 Brokullavägen 2, Edsbro

  Edsbro förskola ligger i ett vackert gammalt hus i utkanten av ett villaområde och har en härlig gård med både skog, stora gräsytor och olika lekmaterial som stimulerar barnens fantasi.

 • Ekens förskola Fristående/privat 0763 035 256 Ekebyholm 6, Rimbo

  Ekens förskola drivs som ett personalkooperativ och är liten och lantligt belägen strax utanför Rimbo.

 • Elmsta förskola Kommunalt Lärarvägen 2, Väddö

  Välkommen till Elmsta förskola! Vår förskola ligger mitt i byn, men nära skog och mark. Det gör att vi kan vara i och använda naturen i våra aktiviteter. Vi är ute varje dag och upptäcker skogen, vattnet, gården och annat spännande i vårt närområde.

 • Fifilur förskola Fristående/privat 0175 732 50 Bergsvägen 4, Rimbo

  Välkomna till Förskolan Fifilur, en del av Trio Förskolor AB. Vi på Förskolan Fifilur vet att alla barn föds kompetenta med en stark inneboende drivkraft att utforska världen. Den drivkraften är utgångspunkten för vår verksamhet. Med glädje och nyfikenhet vill vi tillsammans med barnen upptäcka och lära i en harmonisk miljö.

 • Freinetförskolan Hugin Fristående/privat 0176 333 902 Lilla Brogatan 10, Norrtälje

  Välkomna till Freinetförskolan Hugin, en fristående idéburen förskola, centralt belägen stadsförskola med parker och skogsmiljöer i närheten. Hugin drivs av ett personalkooperativ.

 • Freinetförskolan Mimer Fristående/privat 0176 558 81 Utvägen 25, Norrtälje

  Välkomna till Freinetförskolan Mimer! Mimer är en fristående idéburen förskola belägen i det natursköna Fågelsången med skog och strövområden invid knuten. Mimer drivs av ett personalkooperativ.

 • Fröstugan förskola Fristående/privat 0176 26 35 37 Riala skolväg 1, Bergshamra

  Mitt emot kyrkan, alldeles intill skolan i Riala hittar ni vår verksamhet där vi utnyttjar vår fina gård och naturen runt oss så mycket vi kan.

 • Bild över Frötuna förskola med gården framför
  Frötuna förskola Kommunalt 0176 28 41 16 Ramsta 1632/Björnövägen 123, Norrtälje

  På Frötuna förskola erbjuder vi kreativa och utmanande miljöer som ger barnen lust att lära. Förskolan ligger naturnära men ändå nära Norrtälje stad. Lokalerna är nya och förskolan har funnits i dessa lokaler sedan 2015.

 • Gnistans förskola.
  Förskolan Gnistan Fristående/privat 070 713 69 12 Skyttegatan 7 A, Norrtälje

  Vi på Norrtälje Förskolor inspireras av ett projektinriktat arbetssätt där barnen får utforska och lära sig nya saker tillsammans med andra. Detta arbetssätt möjliggör för barnen att bredda sina erfarenheter och utforska utifrån sina förutsättningar i ett socialt sammanhang.

 • Höjdhoppets förskola.
  Förskolan Höjdhoppet Fristående/privat 070 713 69 12 Drottning Kristinas väg 61, Norrtälje

  Vi på Norrtälje Förskolor inspireras av ett projektinriktat arbetssätt där barnen får utforska och lära sig nya saker tillsammans med andra. Detta arbetssätt möjliggör för barnen att bredda sina erfarenheter och utforska utifrån sina förutsättningar i ett socialt sammanhang.

 • Förskolan Offenciven.
  Förskolan Offenciven Fristående/privat 0176 27 67 80 Kaserngatan 8 A, Norrtälje

  Välkommen till Förskolan Offenciven! Vi är en nystartad förskola som ligger i en naturskön miljö på Campus Roslagen, fd Lv3.

 • Förskolan Växtriket Fristående/privat 070 713 69 12 Björnövägen 36, Norrtälje

  Förskolan Växtriket består idag av en avdelning med barn i åldrarna 1-6 år. I väntan på att Förskolan Växtriket ska byggas upp igen efter en brand i maj 2021, hyr förskolan in sig i Kunskapsförskolans lokaler på Björnövägen 36, en lokal som ligger med gångavstånd till där Växtriket så småningom ska byggas upp igen.

 • Gottröra Friluftsförskola i Ur och Skur Fristående/privat 0703 31 56 64 Vängsjöbergsvägen 56, Rimbo

  Välkommen till Gottröra Friluftsförskola i Ur och Skur! Vi är en liten förskola som kombinerar små barngrupper och utbildade pedagoger såsom förskollärare och barnskötare för att skapa de bästa förutsättningarna för en lugn miljö och för ett livslångt lärande.

 • Gottsta förskola.
  Gottsta förskola Kommunalt 0175 257 15 Birgittavägen 18, Hallstavik

  Välkommen till Gottsta förskola! Vår förskola ligger i en lugn omgivning längst in på Birgittavägen 18. Gottsta förskola tillhör Hallsta Östra Förskoleområde, här finns fyra avdelningar Karlavagnen, Klotet, Kometen och Kosmos. På vår stora gård har vi både cykelvägar, stora gräsytor och en liten skogsdunge.

 • Grisslehamns förskola Kommunalt 073 558 20 68 Folkskolevägen 2, Grisslehamn

  Välkommen till Grisslehamns förskola! Vi har roligt tillsammans och barnens lärande är alltid i fokus.

 • Herrängs förskola Kommunalt 0175 257 15 Frankie Mannings väg 13, Herräng

  Välkommen till Herrängs förskola! Om du kör längs den slingrande vägen från Hallstavik ut mot Herräng kommer du till havet. I det lilla samhället hittar du vår förskola, som ligger centralt och nära till skog och hav.

 • Hoppitoss förskola Fristående/privat 0175 734 00 Vibyvägen 3, Rimbo

  Vi på förskolan Hoppitoss vet att alla barn föds kompetenta med en start inneboende drivkraft att utforska världen. Den drivkraften är utgångspunkten för vår verksamhet. Med glädje och nyfikenhet vill vi tillsammans med barnen upptäcka och lära i en harmonisk miljö.

 • Håsta förskola Kommunalt 0175 740 57 Björkrisvägen 2, Rimbo

  Välkommen till Håsta förskola, Norrtälje kommuns första HBTQ certifierade förskola! Vi har engagerad och välutbildad personal, hemlagad mat och fin utemiljö.

 • Jordens Skolas förskola Fristående/privat 0176 208 732 Baldersbåge 2, Norrtälje

  Jordens Skola- förskolan där barn kan gro och växa sig starka genom lärande, nyfikenhet och trygghet. Välkomna till Jordens Skolas förskola!

 • Killevipp förskola Fristående/privat 0175 223 01 Vibyvägen 5, Rimbo

  Välkomna till Förskolan Killevipp, en del av Trio Förskolor AB. På Förskolan Killevipp går de äldsta barnen på Trio Förskolor. Vi på Killevipp vet att alla barn föds kompetenta med en stark inneboende drivkraft att utforska världen. Den drivkraften är utgångspunkten för vår verksamhet. Med glädje och nyfikenhet vill vi tillsammans med barnen upptäcka och lära i en harmonisk miljö.

 • Krumilur förskola Fristående/privat 0175 733 50 Rimbo skolvägen 16, Rimbo

  Välkomna till Förskolan Krumilur, en del av Trio Förskolor AB. Vi på Förskolan Krumilur vet att alla barn föds kompetenta med en stark inneboende drivkraft att utforska världen. Den drivkraften är utgångspunkten för vår verksamhet. Med glädje och nyfikenhet vill vi tillsammans med barnen upptäcka och lära i en harmonisk miljö.

 • Kråkbrinken förskola Fristående/privat 0176 135 58 Kråkbrinken 7B, Norrtälje

  Vi är en fristående förskola i Norrtälje som består av två syskonavdelningar Krumeluren och Filuren. Vi har cirka 20 barn per avdelning i åldrarna 1-5 år.

 • Kunskapsförskolan Björnö Fristående/privat Tropikvägen 2 / Björnövägen 38, Norrtälje

  Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Små barngrupperna med i snitt endast 12 barn per avdelning samt har vi engelsk-svensk talande avdelning.

 • Kunskapsförskolan Rimbo Fristående/privat 0703 44 13 68 Ekebyholmsvägen 50, Rimbo

  Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Barngrupperna har i snitt endast 12 barn per avdelning. Vi erbjuder även gratis hämtning- och lämning till och från förskolan.

 • Köpmanholms förskola Kommunalt 0176 28 34 11 Köpmanholm 257, Yxlan

  Välkommen till förskolan nära havet! Köpmanholms förskola ligger i skärgårdens ytterkant och vi har häckande måsar på taken. Vår närmsta granne är Köpmanholms skola och alla barn och vuxna känner varandra.

 • Körsbäret förskola Kommunalt 0176 747 45 Klarbärsvägen 2, Norrtälje

  Våra lokaler är nya och väl anpassade för lek och lärande. Vi har skogen bakom knuten och där leker vi ofta. Vi ser även stort värde i att ha stadsbussen nära oss, så att vi kan ge oss ut och upptäcka vår närmiljö. Välkommen till Förskolan Körsbäret!

 • LEKAbarnens förskola Fristående/privat Byhusvägen 8, Riala

  Vill du att ditt barn ska få en möjlighet till en vardag i en mindre barngrupp kring många pedagoger? Välkommen till Leka!

 • Lilltäppan förskola Fristående/privat 073 688 57 07 Lommarvägen 7, Norrtälje

  Lilltäppans är en liten fristående förskola i Knutby med plats för 25 barn. Förskolan har en egen liten gård och närhet till skog och mark.

 • Lindens förskola i Hallstavik
  Lindens förskola Kommunalt 0175 257 57 Magisterv. 4, Hallstavik

  Välkomna till Lindens förskola! Linden förskola invigdes i augusti 2020 och våra lokaler är nya och väl anpassade för lärande och lek och vårt pedagogiska material utgår från att barn är kompetenta och utforskande. För mer information kontakta rektor Kristin Haeger, kristin.haeger@norrtalje.se, 073-9623332.

 • Lotsen förskola Fristående/privat 08 515 125 10 Sandviksvägen 19, Väddö

  Välkomna till vår lilla förskola som du finner i Vikingalundens lugna område på Väddö. Vi huserar i Vikingalundens fina lokaler. Här finns det ca 25 barn i åldrarna 1- 6 år, tillsammans med våra engagerade förskollärare och barnskötare.

 • Länna förskola Kommunalt 0176 28 41 14 Asplundsvägen 6, Bergshamra

  Välkommen till Länna förskola – förskolan med skogen, ängarna och havet inpå knuten. I vår förskola strävar vi efter en mångfald både vad gäller pedagogiska idéer och metoder.

 • Montessoriförskolan Amorinen Fristående/privat 0176 100 90 Gjuterivägen 4 B, Norrtälje

  Amorinen är en fristående Montessoriförskola i Norrtälje.

 • Montessoriförskolan Bambino Fristående/privat 0176 577 14 Hemvägen 9, Norrtälje

  På förskolan har vi ett förhållningssätt som bygger på förtroende och ömsesidig respekt. Vi har en stark tro på barnets egna drivkrafter och förmågor! Montessoripedagogiken är utformad efter barnens egna drivkrafter där förskolan ska vara en glad, rolig och trygg plats för barnen att trivas och utvecklas. Barnen får tidigt träna sig i att arbeta självständigt och ta ansvar.

 • Montessoriförskolan Grind Fristående/privat 0176 155 92 Grindvägen 14 C, Norrtälje

  Montessoripedagogiken är grunden i förskolans verksamhet. Aktiviteterna är anpassade efter barnens behov av utveckling lek och lärande, mognad och intresse, i enighet med läroplan för förskolan.

 • Montessoriförskolan Grossgärdet Fristående/privat 0176 147 05 Frötunagatan 16, Norrtälje

 • Naturbarnstugans I Ur och Skur förskola Fristående/privat 0176 178 66 Dalbyvägen 10, Norrtälje

  Nu äntligen har barnen i Norrtälje möjlighet att gå I Ur och Skurs förskoleverksamhet! Barns behov av kunskap, rörelse och gemenskap tillfredsställs genom vistelse i naturen.

 • Nygatans förskola Fristående/privat 070 821 28 88 Nygatan 11, Norrtälje

  Nygatans förskola – en personlig förskola med flexibelt förhållningssätt. Vi vill att barnen ska ha roligt och att deras stjärneögon ska lysa!

 • Närtuna förskola Kommunalt 0175 740 16 Närtunavägen 485, Rimbo

  Förskolan är belägen nära skogen där vi vistas mycket, både för utbildning och lek. Vi har en mysig gård som bjuder in till samspel och kommunikation. Vår förskola har engagerad och välutbildad personal.

 • Målande barn.
  Palettens förskola Kommunalt 0176 28 41 48 Frötunagatan 14, Norrtälje

  Välkommen till Palettens förskola! Hos oss vill vi erbjuda en verksamhet där barnen får möjlighet att utveckla sin identitet samtidigt som de är delaktiga i vår gemenskap. Vi erbjuder även omsorg på obekväm arbetstid. På vår förskola har vi värdeord som ska genomsyra hela verksamheten. Värdeord för Palettens förskola är invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.

 • Parken förskola Kommunalt Hamnvägen 16, Norrtälje

  Välkommen till Parkens förskola. Tillsammans tar vi vara på det kompetenta barnet och utgår från dess intressen och bygger kunskap. Vår miljö är utforskande, utmanande, utvecklande och tillgänglig för alla.

 • Logotyp för Philosophia förskola.
  PhiloSophia förskola Fristående/privat Finsta Gårdsväg 45, RIMBO

  Vi är en nystartad förskola som siktar på att öppna hösten 2021.Belägna i den natursköna och lantliga idyllen Finsta Gård, strax utanför Rimbo med Heliga Birgittas bönegrotta som närmaste granne. Vi finns ut med riksväg 77, på mycket bekvämt avstånd till både E4 och E18. Vi erbjuder utökade öppettider, 06.00-19.00 måndag-fredag och skänker all överbliven mat i matlådor till vårdnadshavare.

 • Riala Waldorfförskola Fristående/privat 0176 26 35 16 Riala kyrkväg 6, Bergshamra

  Vi är en liten förskola, med lång erfarenhet. Vi erbjuder hemlagad ekologisk mat. Barngruppen är liten och personaltätheten hög. Fokus ligger på naturmaterial som används vid lek och lärande. Vi vill ge våra barn en trygg barndom där leken står i centrum och barnen utvecklar sin motoriska förmåga genom daglig utelek.

 • Rådmansö förskola Kommunalt Lågarövägen 12, Norrtälje

  Välkommen till Rådmansö förskola! Här växer stora och små tillsammans, eftersom vi lär av varandra. I vår förskola får alla barn möjlighet att växa till självständiga, reflekterande individer med kunskaper och färdigheter för livet.

 • Rånäs förskola Kommunalt 0175 613 22 Sågstigen 2, Rånäs

  Välkommen till Rånäs förskola! Vår förskola ligger i ett lugnt villaområde med närhet till fina skogsområden och Gavel-Långsjön, dit vi ofta går för att upptäcka och utforska.

 • Rövarborgen förskola Fristående/privat 070 777 34 37 Rö kyrkväg 25-27, Rimbo

  Välkomna till Rövarborgens förskola i det natursköna Rö! Förskolan satsar på en stimulerande och utmanande miljö. Vi vill skapa trygghet, ge ett bra bemötande och förutsättningar för ett gott kamratskap tillsammans med våra välutbildade och erfarna pedagoger.

 • Sjöhagen förskola Kommunalt 0176 28 41 80 Sjöhagavägen 26, Svanberga, Norrtälje

  Sjöhagens förskola är en mindre förskola som ligger i vacker skogsmiljö, nära Svanberga skola. Vi tar vara på närheten till skogen och naturen genom att tillbringa mycket tid utomhus och en dag i veckan lagar vi mat vid vår egen grillplats.

 • Skarsjö förskola Kommunalt 0175 740 06 Rånäsvägen 4, Rimbo

  Välkommen till Skarsjö förskola! Hos oss möter du glada barn som tillsammans med våra pedagoger lägger grunden för det livslånga lärandet. Vi använder våra fantastiska gårdar för lek och lustfyllt lärande. Vi lär oss av och med varandra och har roligt tillsammans!

 • Skederids förskola Kommunalt 0175 604 48 Birgittas väg 1, Finsta, Rimbo

  Välkommen till oss! Vår förskola ligger i det vackra kulturlandskapet i Finsta. Det fina läget vid skogen gör att vi leker och upplever naturen året runt.

 • Slåttergubbens förskola
  Slåttergubbens förskola Kommunalt 0175 257 15 Östervägen 4, Hallstavik

  Välkommen till Slåttergubbens förskola! Vår förskola ligger i en lugn omgivning på Östervägen 4, nedanför Gottsta skola.

 • Småfolket förskola Fristående/privat 0176 228 065 Norrtäljevägen 672, Norrtälje

  Välkomna till vår lilla familjära och naturnära förskola! Som en liten del av "Bullerbyn" är verksamheten inramad av grönskande natur och lantlig miljö. Vi har en 6000 kvadratmeter stor gård med pedagogisk uppbyggda miljöer samt naturligt utmanande lekmiljöer. Vi är en förskola med totalt 50 platser.

 • Smörblomman förskola Fristående/privat 0176 22 42 43 Drottning Kristinas väg 62, Norrtälje

  Smörblomman arbetar inspirerade av Reggio Emilias pedagogiska filosofi "det forskande barnet" utifrån våra förutsättningar. Vårt viktigaste mål är trygghet. Vi vet att genom att känna trygghet lär och utvecklas barn. Vi stimulerar ditt barn till att få uppleva, utmana och använda alla sina sinnen.

 • Solbacka förskola Kommunalt Planetvägen 68, Norrtälje

  Här växer stora och små tillsammans, eftersom vi lär av varandra. Här finns en bra balans mellan erfarenhet och nytänkande, med tydlig förankring i förskolans läroplan. Vår stora härliga gård med skog, kullar och cykelytor erbjuder många möjligheter till lek, utveckling och lärande.

 • Svanberga förskola Kommunalt 0176 714 96 Svanbergavägen 8, Norrtälje

  Välkommen till Svanberga förskola! Här är barnen alltid i fokus och vi arbetar för att alla ska känna sig trygga i vår verksamhet.

 • Söderbykarls förskola Kommunalt 0176 27 03 30 Kyrkhultsvägen 1, Norrtälje

  Välkommen till Söderbykarls förskola! Vår förskola har skog och natur som inriktning. Vi ger barnen många tillfällen att leka och lära både inne och ute.

 • Tallbackens förskola Kommunalt 0175 256 81 Kusbyvägen 1, Hallstavik

  Varmt välkommen till Tallbackens Förskola! Vi finns på Kusbyvägen i Hallstavik och vi har två avdelningar: Ekorren för 1-3-åringar och Ugglan för 3-5-åringar.

 • TP Vallby hage förskola.
  TP Vallby Hage förskola Fristående/privat 070 531 37 30 Vallby Gårdsvägen 3, Rimbo

  I september 2014 öppnade TP Förskolor AB Vallby Hage förskola i Rimbo! TP har över 15 års erfarenhet att driva förskolor – alltid med god omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för alla barn.

 • Trollebo förskola Fristående/privat 070 641 32 82 Avdelning Kotten, Norrtälje

  Trollebo förskola - en personlig förskola med flexibelt förhållningssätt! Vi vill att barnen ska ha roligt och att deras stjärneögon ska lysa. Barn behöver få känna sig hörda och lyssnade på i en tillåtande och lärande miljö med rutiner som går att ändra.

 • Uteleken förskola Fristående/privat 070 547 86 90 Bromskärsvägen 33, Blidö

  Vi är en liten fristående förskola som ligger ute på Blidö i Stockholms norra skärgård. Hos oss finns ca 17 barn i åldrarna 1-6 år. På vår förskola lär vi in ute. Vi vill ge barnen bra kunskaper om naturen och vår miljö.

 • Vigelsjö Gårds förskola Kommunalt 0176 717 57 Lommarvägen 50, Norrtälje

  Välkommen till Vigelsjö Gård! Hos oss vill vi erbjuda en verksamhet där barnen får möjlighet att utveckla sin identitet samtidigt som de är delaktiga i vår gemenskap. På vår förskola har vi arbetat fram värdeord som ska genomsyra hela verksamheten och ”kännas” när man kliver in hos oss. Vigelsjö Gårds värdeord är Gemenskap, Inspirerande och Tillåtande.

 • Viktoriagården förskola Fristående/privat 0176 409 77 Gräddö byväg 6, Gräddö

  Välkommen till vår förskola – mitt i Roslagens famn! Vi sätter alltid barnets bästa i fokus.

 • Vildnissarna i Roslagsbro förskola Fristående/privat 0176 23 73 40 Drottningdalsvägen 1A, Norrtälje

  Välkommen till oss på Vildnissarnas förskola i Roslagsbro. Vi finns i naturskön miljö med nära till skog, Drottningdals skola och Roslagsbro IF.

 • Vildnissarna Solbacka Strand Fristående/privat 0176 27 30 18 Maria Winqvists väg 3, Norrtälje

  Välkommen till oss på Vildnissarnas förskola i Solbacka Strand! Vi finns i hjärtat av Solbacka Strand med stor trädgård och skogen inpå knuten.

 • Vintergatan Fristående/privat 0176 175 33 Parkstigen 1, Norrtälje

  Välkommen till oss på Vintergatans Förskola! Vi finns centralt i Norrtälje men ändå i lugn miljö med nära till grönområden och skog.

 • Välkommen till Skebo förskola Kommunalt 0175 256 46 Skebovägen 19, Skebobruk

  Skebo förskola har två avdelningar och ligger i en vacker bruksmiljö i Skebobruk. Vi har i vår omgivning närhet till skola, skog, gymnastikhall och även en stor förskolegård där barnens samspel, motorik och fantasi ges stort utrymme genom lek och kreativitet.

 • Västertorp förskola Kommunalt 0175 740 34 Drevvägen 11, Rimbo

  Välkommen till Västertorp förskola! Hos oss finns engagerad och välutbildad personal som arbetar inriktat med utomhuspedagogik. Vi erbjuder ditt barn en rolig, lärorik och trygg utbildning. Förskolan har nära till skog och grönområden och erbjuder rymliga lokaler och fin utemiljö. Vi äter hemlagad mat och har också en egen grillplats.

 • Vätö förskola Kommunalt 0176 284 155 Håknäsvägen 6, Vätö

  Vätö förskola finns på Vätö, nära natur och skog med kohagen som närmsta granne. Hos oss går lek och lärande hand i hand. Vi lägger stort fokus på trygghet och självtillit.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.