Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Borrhagens förskola

Vi har en härlig gård att leka på, och skogen ligger precis runt knuten.På vår natt- och helgomsorg erbjuder vi pedagogisk omsorg på obekväm arbetstid för barn mellan 1-13 år, vardagar 18.30-06.30 samt helger och helgdagar. På vardagskvällar är det lugna aktiviteter innan läggdags. Och på morgonen väcks barnen för att efter frukost gå över till dagverksamheten eller åka vidare till skolan.

Borrhagen är förskolan med det stora hjärtat och lilla formatet. Här uppmuntrar vi till självständighet, miljötänk och konsten att vara trygg i sig själv, vad som än händer.

Vi har en fantastiskt vacker gård och mark med skog samt grillplats i anslutning till förskolan, det gör att vi spenderar så mycket tid vi kan ute. Målet är pigga och glada barn med lust att utforska omvärlden.

Vi är en fristående förskola i Norrtälje kommun. Vi har ungefär 30 barn, är 6 pedagoger och har en egen kokerska som lagar maten från grunden. Lokalen är cirka 300 kvadratmeter stor. Vi källsorterar, komposterar och servera ekologisk och/eller närproducerad mat.

Hör gärna av er till oss om ni har några funderingar eller vill komma och besöka oss.

Kontakt
Till Förskola och annan pedagogisk verksamhet
Senast ändrad: 2022-06-13
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.