Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Skederids förskola

Välkommen till oss! Vår förskola ligger i det vackra kulturlandskapet i Finsta. Det fina läget vid skogen gör att vi leker och upplever naturen året runt.

Bild på Skederids förskola.

Skederids förskola arbetar med små barngrupper i växelverkan och har en tydlig profil med utomhuspedagogik. Vi har inte mer än 12 barn i storbarnsgruppen och de små barnen är 8 barn i den lilla gruppen. Alla pedagoger har hög kompetens och varje grupp har en förskollärare som ansvarar för undervisningen. Tillsammans bedriver vi utbildningen efter Läroplanen för förskola, Lpfö-18. Forskning visar att undervisning och utbildning med mycket rörelse och utevistelse ger barnen en sund grund att bygga ett hälsosamt och hållbart liv på. Välkomna till en förskola där vi bedriver en medveten pedagogik för alla barns rätt att utvecklas till sin fulla potential. Läs mer under vår förskola!

Hallon och Smultron är för barn 3-6 år och har sin hemvist i nya och fräscha lokaler på förskolans övervåning. Lingon och Blåbär, våra barn i åldern 1-3 år, hittar du på nedre plan. De har nyrenoverade lokaler med ett härligt våtutrymme och en gemensam lekhall. Vår förskola ligger i samma byggnad som Skederids skola, vilket gör att det blir en naturlig och trygg övergång för våra äldsta barn när det blir dags att börja i förskoleklassen.

För mer kontakt och information är du välkommen att besöka oss på förskolan, mejla eller ringa.

Du kan också besöka vår Instagram för att ta del av bilder från vår utbildning: https://instagram.com/skederids_forskola?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Kontakt
Till Förskola och annan pedagogisk verksamhet
Senast ändrad: 2022-05-02
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.