Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Småfolket förskola

Välkomna till vår lilla familjära och naturnära förskola! Som en liten del av "Bullerbyn" är verksamheten inramad av grönskande natur och lantlig miljö. Vi har en 6000 kvadratmeter stor gård med pedagogisk uppbyggda miljöer samt naturligt utmanande lekmiljöer. Vi är en förskola med totalt 50 platser.

Ur trygghet föds tolerans, ur tolerans föds empati och ur empati föds samhörighet och glädje. Trygga barn vågar vara nyfikna, ifrågasättande och anta utmaningar i så väl sin personliga utveckling som pedagogiskt. Leken är hos oss en viktig del. Barnens egna funderingar och kreativitet är inspirationen till vår planering. Vi arbetar nära naturen och har en miljöinriktad verksamhet. Våra lokaler är på cirka 300 kvadratmeter.

Kontakta oss gärna för ett besök, antingen via mejl eller telefon. Fråga efter Annika Andersson som är rektor. Om du vill veta mer om vår verksamhet kan du även besöka vår hemsida. Välkommen att höra av dig!

Kontakt
Till Förskola och annan pedagogisk verksamhet
Senast ändrad: 2022-06-13
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.