Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Skarsjö förskola

Välkommen till Skarsjö förskola! Hos oss möter du glada barn som tillsammans med våra pedagoger lägger grunden för det livslånga lärandet. Vi använder våra fantastiska gårdar för lek och lustfyllt lärande. Vi tar inspiration av sagans förtrollade värld och berikar språkutvecklingen utifrån ett medvetet pedagogiskt arbetssätt med mycket rim och ramsor. Vi lär oss av och med varandra och har roligt tillsammans!

Skarsjö förskola

Skarsjö förskola ligger centralt i Rimbo och vi har nära till skog och natur. Vi har en fin utegård med stora gräsytor som lockar till lek och rörelse. På hösten kan vi plocka bär och frukt från våra buskar och träd.  Läs mer under "Vår verksamhet".

För mer kontakt och information är du välkommen att besöka oss på förskolan, mejla eller ringa.

Du kan också besöka vår Instagram för att ta del av bilder från vår utbildning: https://instagram.com/skarsjo_forskola?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Kontakt
Senast ändrad: 2022-05-02
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.