Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Killevipp förskola

Välkomna till Förskolan Killevipp, en del av Trio Förskolor AB. På Förskolan Killevipp går de äldsta barnen på Trio Förskolor. Vi på Killevipp vet att alla barn föds kompetenta med en stark inneboende drivkraft att utforska världen. Den drivkraften är utgångspunkten för vår verksamhet. Med glädje och nyfikenhet vill vi tillsammans med barnen upptäcka och lära i en harmonisk miljö.

Killevipp har plats för 25 barn. Till Killevipp flyttar barnen från Krumilur och Fifilur inför sitt sista eller sina sista två år på förskolan.

Vi vill att barnen ska få rikliga och varierade tillfällen att prova på och göra de saker de tycker om för att på så sätt inspireras och utmanas i sin individuella utveckling. Vi ska bygga grunden till ett livslångts lärande. Barnen ska få kunskaper av olika slag, både fakta, förståelse, färdigheter och förtrogenhet. För att få detta behöver barnen få många olika erfarenheter och strategier för att möta världen.

Vi arbetar aktivt med hur vi är mot varandra. Att kunna fungera i grupp, att känna sig själv och stå upp för sina åsikter samtidigt som man kan sätta sig in i hur andra känner är avgörande för att utvecklas till en empatisk, demokratisk människa.

Genom att vara lyhörda för och dokumentera barnens lärandeprocesser får vi syn på barnens intressen. Detta styr sen vår planering och utformning av verksamheten.

Alla våra förskolor finns i äldre villor med stora trädgårdar. Våra lokaler är på cirka 170 kvadratmeter. Vi vistas mycket utomhus, både i våra egna trädgårdar men även i närliggande naturområden. Vi samarbetar med Friluftsfrämjandet och har både Knytte- och Mullegrupp.
Vi tycker att det är viktigt att barnen utmanas motoriskt. Detta sker både spontant i vardagen men även i planerade aktiviteter såsom gymnastik och rörelselek.

Kontakt
  • Trio Förskolor AB - Förskolechef, Eva Berglund
  • Telefon: 0175-223 01
  • Vibyvägen 5, 762 41 Rimbo
  • 06.00-18.00
Till Förskola och annan pedagogisk verksamhet
Senast ändrad: 2022-06-13
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.