Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Jensen förskola Vigelsjö

I augusti 2022 startar Jensen förskola Vigelsjö i en helt nybyggd och toppmodern fastighet med miljöfokus. Förskolan kommer fullt utbyggd att erbjuda plats för cirka 140 barn, fördelat på åtta avdelningar i åldrarna 1–5 år.

Jensens förskola Vigelsjö.

Jensen förskola fokuserar på hög trivsel och trygghet i en miljö där bildning och kunskap tillsammans med rörelse och hälsosam mat är centrala i pedagogik och barnets utveckling.

Köanmälan för Jensen förskola Vigelsjö

För att säkra plats på Jensen förskola Vigelsjö kan du ställa barnet i kö redan nu. Anmälan sker via Norrtälje kommuns e-tjänst för vårdnadshavare, där du klickar dig fram till anmälan för förskoleplats.

Se e-tjänsten för vårdnadshavare på kommunens webbsida.

En hållbar förskola

Både barnens och miljöns perspektiv finns med då förskolan uppförts i trä med solpaneler på taket samt en harmonisk interiör. Förskolan ligger även vackert placerad i en skogsglänta och har en fantastisk utemiljö med en egen stor och härlig gård. Intill förskolan finns en pulkabacke för aktiviteter under kalla dagar.

Hälsoprofil

Vår hälsoprofil innebär att vi ser till barnets hälsa utifrån ett helhetsperspektiv med kost, rörelse och återhämtning. Vårt mål är att ge barnen de bästa förutsättningarna för en god hälsa genom att ha roligt när vi rör på oss. På Jensen förskola genomför vi heldagsutflykter med barnen och lärandet sker såväl utomhus som inomhus. Med ett eget tillagningskök skapar vi de bästa förutsättningarna för att ge barnen en hälsosam och varierad kost.

Om Jensen

Jensen är ett familjeföretag som drivs av passion för människors kunskap och utveckling. Håkan Jensen grundade företaget 1996 och är fortfarande VD och långsiktig ägare. Jensen förskola är en förskola att längta till och vi hoppas att ditt barn får bli en del av vårt härliga gäng!

Läs mer på Jensen förskola Vigelsjös webbsida.

Kontakt
Till Förskola och annan pedagogisk verksamhet
Senast ändrad: 2022-06-10
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.