Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Hoppitoss förskola

Vi på förskolan Hoppitoss vet att alla barn föds kompetenta med en start inneboende drivkraft att utforska världen. Den drivkraften är utgångspunkten för vår verksamhet. Med glädje och nyfikenhet vill vi tillsammans med barnen upptäcka och lära i en harmonisk miljö.

Hoppitoss är en plats för gemensamt lärande och ska förbereda barnen såväl motoriskt, musikaliskt, matematisk/logiskt, socialt och inte minst känslomässigt för, inte bara skolan, utan hela livet.

I vårt arbetssätt använder vi pedagogisk dokumentation för att synliggöra barnens egna lärandeprocesser. På så sätt tydliggörs barnens intressen som sen påverkar planeringen och utformningen av verksamheten.
Vår verksamhet är inspirerad av flera olika pedagogiska inriktningar och vi arbetar i enlighet med Läroplanen för förskolan (Lpfö 98/10).

På Hoppitoss ska barnen prova på nya saker och utvecklas i sin egen takt. Allteftersom de känner sig trygga inspireras de att prova nya utmaningar. Barnen växer ur känslan att ha provat på och lärt sig nya saker. Vi strävar efter att möta barnen i mindre grupper och fokuserar mycket på samarbete och även konflikthantering.

Förskolan Hoppitoss drivs av Trio Förskolor AB och kommer att ha plats för 23 barn i åldrarna 1-4 år. Lokalen är på cirka 190 kvadratmeter.

Till Förskola och annan pedagogisk verksamhet
Senast ändrad: 2022-06-13
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.