Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Bra att veta

Här hittar du sådant som är bra att veta om förskolan Vega - som våra öppettider, måltider, inskolning och vårt samarbete med dig som vårdnadshavare.

Förskolan Vega har nu fått sina nya lokaler i Norrtälje hamn. Gården är fortfarande under uppbyggnad. Förskolan byggs för ca 80 barn.

Öppettider

Vi har öppet alla vardagar klockan 6.30 -18.30. Vår förskola stänger 4 dagar per år för utvärdering och planering. Vi stänger klockan 16.00 en gång i månaden för att vår personal ska kunna ha möten. Alla vårdnadshavare på förskolan Vega får information om detta via e-post i god tid.

Måltider

På vår förskola ser vi matsituationen som ett tillfälle rikt på lärsituationer och samtal. Vi vill att barnen får tillfälle att äta med alla sinnen och strävar mot att skapa lugna och trevliga matsituationer. Maten levereras från Rodengymnasiet. Matsedeln hittar du på skolmaten.se

Inskolning

Alla barn och familjer är olika och behöver därför olika mycket tid på sig för att bli trygg med sin förskola. Inskolningen är flexibel, vilket innebär att vi utgår från varje enskilt barn när vi planerar dagar och tider. När det är dags för barnet att börja förskolan kontaktar pedagogerna vårdnadshavarna. Vi informerar kring våra rutiner, vad som är bra att ha med sig till förskolan och annat att tänka på.

Samarbete och inflytande

Du som förälder är viktig för oss och vi vill samarbeta med dig om allt som rör ditt barn. Vi tror på öppenhet och tät kommunikation och brukar därför stämma av hur dagen varit när du hämtar ditt barn. Du får regelbundet informationsbrev från oss med aktuella nyheter, verksamhetsplanering och annat som är bra att veta. Du kan också följa oss på Instagram. Där heter vi forskolanvega.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.