Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Sjukanmälan och frånvaro

Sjukanmälan görs via våran e-tjänst för frånvaro, Skola24. Ledighet söker du genom vår e-tjänst för ledighetsansökan.

Sjukanmälan

Vi rekommenderar att din sjukanmälan görs med hjälp av våran e-tjänst för frånvaro, Skola24 
För att göra detta behöver du ett konto som du beställer genom att trycka på följande länk, beställa konto till skola24.
Skola24 finns också som app till din telefon eller surfplatta, du hittar den genom att söka på "Skola24" i Appstore eller Play butik. 

För dig som inte har ett konto på skola24

För dig som inte har tillgång till skola24 görs sjukanmälan på telefon 0515 77 70 10 senast kl. 12.00 varje vardag. Lämna elevens namn och personnummer. 

 

Är du under 18 år måste en vårdnadshavare sjukanmäla dig. Vi kan inte ta emot sjukanmälan via sms eller e-post.

 

Frånvaroanmälan kan endast göras för en hel dag i taget. Om du ringer in frånvaro efter klockan 12.00 registreras frånvaron för följande dag.

 

Du som äter specialkost måste avboka din lunch till köket på telefon 0176 746 68 eller  veronica.hansson@norrtalje.se

 

Om du har långvarig och/eller ofta återkommande sjukfrånvaro så följer vi upp det från skolan för att tillsammans titta på vad det innebär för skolgången och vilket eventuellt stöd skolan kan bidra med. Vid återkommande sjukfrånvaro begär skolan läkarintyg.

Ledighetsansökan

Vår erfarenhet är att studieresultat är tydligt kopplade till närvaro. Därför ges ledighet normalt inte under terminen. Har du särskilda skäl använder du vår e-tjänst för ledighet.

Ogiltig frånvaro 

Vi förväntar oss att du som elev närvarar och deltar aktivt i alla delar av skolans verksamhet och vi är noga med att reagera på frånvaro. Ogiltig frånvaro och sen ankomst registreras av skolan och skickas till vårdnadshavaren, eller dig som elev om du är över 18. Ogiltig frånvaro innebär att du inte uppfyller CSN:s krav på heltidsstudier. Du riskerar därför att få indraget studiemedel, och det studiemedel du har fått kan du behöva betala tillbaka. Har du inackorderingstillägg eller extra tillägg från CSN, förlorar du det också. Även bidrag från Försäkringskassan kan påverkas, exempelvis familjens bostadsbidrag.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.