Entreprenörskap & UF

Vår vision är en kommun där gymnasieelever och företagare tillsammans löser morgondagens problem, skapar nya möjligheter och jobb genom innovation och ny teknik.

Norrtälje kommun växer och behöver fler och nya arbetstillfällen, vi behöver att unga ser en framtid här och att deras idéer kan slå rot och bidra till tillväxt. För att skapa en infrastruktur och ett klimat där detta är möjligt, behövs nya mötesplatser och nätverk, där unga människor och etablerade företagare kan söka kreativa lösningar tillsammans.

Genom UF, Ung Företagsamhet, finns en inarbetad och välfungerande arena och metod för detta – att elever på Rodengymnasiet skapar företag med hjälp av mentorer i näringslivet. Vi utvecklar just nu detta koncept, till att omfatta fler gymnasieprogram och fler elever. Många företag i kommunen medverkar i detta viktiga arbete.

Vi ger liv åt dina drömmar.

Affisch digitala mässan

Gymnasievalet UF Stockholm

Vill du bli rådgivare till UF-företag? Läs mera här:
Senast ändrad: 2015-02-13