Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Matlagning med hjärtat

Ska du orka hela dagen behöver du näringsriktig och god mat. Maten tillagas från grunden i vårt eget kök. Den serveras i en skön miljö med bra service.

Matsalen Roden.

Lunch serveras klockan 10.30 - 13.00 i vår skolrestaurang EatQuality.

På Roden har vi även ett café som erbjuder ett varierat utbud av smörgåsar, smoothies, frukt, kalla och varma drycker till bra priser.

Öppettider Café Haket
måndag - torsdag 8.30 -11.00 samt 11.45 -15.00
fredag 08.30-11.00 samt 11.45-14.00

Telefon: 0176 716 18

Menyn är varierad, näringsriktig samt tillagad av kockar. Det finns alltid flera alternativ att välja på, varav ett är vegetariskt. Dessutom har vi en färgsprakande salladsbuffé där råvarorna är valda med omsorg. Det är viktigt för oss att salladsbuffén och varmrätten är i harmoni med varandra så att smakupplevelsen blir komplett.

Alla måltider tas fram utifrån Norrtälje Kommuns basmatsedel samt följer Norrtälje Kommuns riktlinjer. Givetvis kan vi också ordna specialkost till dig som av någon anledning inte kan äta den ordinarie skollunchen. Blankett för anmälan till specialkost.

Vill du se veckans skolmatsedel och sex veckor framåt kan du gå in på  http://www.skolmaten.se/rodengymnasiet/ . Du kan även ladda ner skolmatsedeln som app på din mobil telefon. Börja med att söka appar på din mobil telefon och sedan skolmat, Stockholms län, Norrtälje och slutligen Rodengymnasiet.

Vid avbokningar av specialkost, matsäcksbeställningar och andra bokningar vänligen maila rodenskolmaltider@norrtalje.se

Köksledare   
Sanna Selin
0176 746 68

Skolmaten på Rodengymnasiet

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.