Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00

Rodengymnasiets bibliotek

Rodengymnasiets skolbibliotek är för skolans elever och personal. Det är inte bara en fantastisk resurs och lärmiljö, utan också en viktig del av undervisningen.

Här kan du som elev få hjälp av bibliotekarierna Valborg och Wenda att söka information till dina studier eller hitta en skönlitterär bok som passar dig. Vi hjälper även dig som lärare att plocka fram litteratur till olika temauppgifter eller till din egen vidareutbildning.

På biblioteket finns

• Skönlitteratur på svenska, skolspråken och många av de modersmål som talas hos oss
  • Facklitteratur och uppslagsverk
  • Ljudböcker och lättlästa böcker
  • Fler än 60 olika tidningar
  • Abonnemang på faktadatabaser på svenska och engelska
  • Studieplatser
  • Tyst avdelning
  • Kopiator/scanner
  • Tillgång till e-böcker

• DVD för bruk inom skolans lokaler

• Schackspel och backgammon

08.30 - 16.30  Måndag - Torsdag
08.30 eller 10.30 - 14.30  Fredag
På fredagar är biblioteket för det mesta öppet från klockan 08.30. Om vi har APT öppnar vi klockan 10.30.

Biblioteket
robi@norrtalje.se