Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Upphandling och inköp

För att underlätta för så många leverantörer som möjligt att göra affärer med kommunen måste vi annonsera ut en upphandling vid alla inköp som överstiger cirka 505 000 kronor.

Penna och papper

Norrtälje kommun lyder under lagen om offentlig upphandling (LOU), som gäller när vi gör något större inköp. Det innebär att vi följer en policy som innefattar att vi måste annonsera ut en upphandling vid alla inköp som överstiger cirka 505 000 kronor.

För att underlätta för så många leverantörer som möjligt att göra affärer med kommunen finns det även rutiner för uppdrag som understiger 505 000 kronor. Dessa innefattar att minst tre leverantörer ska få möjlighet att lämna anbud och kommunen måste dokumentera skäl för och val av leverantörer.

För att bli leverantör till kommunen är det bästa och enda sättet att lämna ett anbud i en upphandling. Vi annonserar cirka 30 upphandlingar årligen. Under pågående upphandlingar kan du se vilka uppdrag du kan lägga anbud på just nu.

Vi arbetar aktivt för att göra det möjligt för små och medelstora företag att lämna anbud på våra upphandlingar. För dig som är ovan vid att lämna anbud till offentlig verksamhet kan du läsa mer om vad upphandling är och vad du bör tänka på när du lämnar anbud under regler för upphandling.

För att säkerställa att konkurrens sker på lika villkor och för att förhindra att skattemedel används felaktigt samarbetar vi med Skatteverket, bland annat för att förhindra förekomsten av svart arbetskraft.

Mer information om upphandlingar

Konkurrensverket    
E-avrop (upphandlingsverktyg)

Kontaktuppgifter till upphandlingsenheten

Upphandlingschef
Peder Stenström
Telefon 0176 747 29
E-post: peder.stenstrom@norrtalje.se

Upphandlare 
Krister Persson
Telefon 0176 28 42 21
E-post: krister.persson@norrtalje.se

Upphandlare
Maria Lundström
Telefon 0176 714 78
E-post: maria.lundstrom@norrtalje.se

Upphandlare
Jennie Blomberg
Telefon 0176 711 16
E-post: jennie.blomberg@norrtalje.se

Upphandlingsjurist
Petra Gårdh
Telefon 0176 717 21 
E-post: petra.gardh@norrtalje.se

Upphandlare
Anna Salmela
Telefon 0176 717 94 
E-post: anna.salmela@norrtalje.se

Kontakt
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.