Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Dataskyddsombud

Om du har frågor om dataskyddsförordningen eller andra frågor som rör personuppgifter. Kontakta i första hand personuppgiftsansvarig nämnd, bolag eller kommunalförbund.

Dataskyddsförordningen (GDPR, General Data Protection Regulation) gäller i hela EU och har till syfte att skapa en enhetlig och likvärdig nivå för skyddet av personuppgifter och säkerställa integritet för individen.

Norrtälje kommun inklusive bolag och kommunalförbund behandlar, lagrar och raderar personuppgifter enligt gällande lagstiftning i dataskydd samt kommunens dokumenthanteringsplaner och reglemente för arkiv. Gå in på norrtalje.se/personuppgifter eller kontakta ansvarig nämnd om du vill veta mer.

Rasmus Lundholm

Dataskyddsombud för
Norrtälje kommun (exklusive socialnämnden)
Norrtälje energi
Roslagsbostäder
Campus Roslagen
Kommunalförbundet för sjukvård och omsorg i Norrtälje

Therese Lantz är dataskyddsombud för socialnämnden i Norrtälje kommun.

Kontakt
  • Rasmus Lundholm - Dataskyddsombud
  • 0176-71000
  • Estunavägen 14
  • Dataskyddsombud för Norrtälje kommun (exklusive socialnämnden), Norrtälje energi, Roslagsbostäder, Campus Roslagen och KSON.
Senast ändrad: 2018-05-25
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.