Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Livsmedel

Alla ämnen eller produkter som är avsedda att ätas eller drickas samt kan förväntas att ätas eller drickas av människor är livsmedel. Det Södra Roslagens miljö- och hälsoskyddskontor (SRMH) som har hand om Norrtälje kommuns livsmedelskontroll och på den här sidan kan du hitta en länk till dem, där du kan utföra dina ärenden gällande livsmedel.

SRMH - Södra Roslagens miljö- och hälsoskyddskontor

SRMH utför tillsyn och kontroll gällande livsmedelslagen och även alkohol- och tobakslagen samt kontroll av läkemedelsförsäljning i detaljhandeln i Norrtälje kommun. Myndigheten arbetar för att alla i Norrtälje kommun ska leva i en bra och hälsosam miljö. SRMH ligger i Täby och har besöksadress Kemistvägen 8, Täby. Telefonnummer är 08 - 578 663 00.

Klicka här för att komma till SRMH´s hemsida, där du får hjälpa att utföra dina livsmedelsärenden i Norrtälje kommun. 

Vad räknas till livsmedel?

Livsmedel inbegriper (förutom det vi vanligen avser med mat) drycker, tuggummi, snus och alla ämnen, inklusive vatten, som tillförts livsmedlet. Dricksvatten är livsmedel från och med den punkt då det tas in i vattenverket.

Senast ändrad: 2014-03-07
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.