Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Tillstånd, regler och tillsyn

Företag med lagreglerad verksamhet måste söka tillstånd för eller anmäla verksamheten till kommunen och/eller andra myndigheter. Anmäl eller sök tillstånd i god tid innan du startar verksamheten.

Torghandel på Stora Torget

I länklistan här intill får du information om olika tillstånd som kan beröra din verksamhet. Välj det som du är intresserad av. 

Kundundersökning - Din åsikt är viktig

Genom en kundundersökning (nöjd-kund-index) vill vi ta reda på vad du tycker om vår kommunservice, så att vi kan utveckla och förbättra vår service. Du som varit i kontakt med oss kan därför bli kontaktad av ett undersökningsföretag. 

All data som lagras i SKL:s insiktsdatabas/webbverktyg är anonymiserad, materialet används för statistiska ändamål och det går inte att identifiera specifika personer eller företag i databasen.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.