Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Rapporter - natur

Fotograf: Josefin Sundberg

Sedan slutet av 1980-talet har Norrtälje kommun arbetat med att kartlägga naturen i vår kommun. Kartläggningen har resulterat i en rapportserie som består av bland annat inventeringar och skötselförslag. Rapportserien täcker in större delar av Norrtälje kommun och berör många värdefulla områden. Kartläggningarna används av kommunen och andra i arbetet med att bevara den biologiska mångfalden. Kunskaperna är även viktiga underlag för kommunens aktionsplan för biologisk mångfald.

Nedan kan du ladda ner rapporterna i pdf format. Den första rapporten Erken - Naturinventering med förslag på skötselåtgärder finns endast i tryckt format. Om du vill få tillgång till rapporten om Erken kan du kontakta Josefin Sundberg josefin.sundberg@norrtalje.se

Rapporter
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.