Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Barnens konsthall

Norrtälje konsthall är också Barnens konsthall! Här hittar du alla aktiviteter som vi anordnar för barn och familjer.

Barnens konsthall

Höstlovsaktiviteter 

Halloweenschabloner med skuggspel 3-5 nov kl.12-15

Skuggspel är en mångtusenårig form av berättande. Skapa en skuggfigur som får liv och berätta en historia. Du kan också göra läskiga eller gulliga schabloner och sätta upp på fönstret eller väggen som halloweendekoration.
Halloweenschabloner med skuggspel är ett samarbete med Norrtälje museer.

Schablonjakt på Konsthallen 2-6 november kl. 12-15

Gå på upptäcksfärd i Konsthallen och hitta gömda schabloner. De kan se ut precis hur som helst och finnas i varenda liten vrå av konsthallens utrymmen. När du är färdig så väntar ett pris i receptionen!

Studion

Studion på Norrtälje konsthall är en plats där kreativiteten får flöda fritt. Lördagar så håller vi öppet i Studion. Ta med dig vem du vill och skapa i olika material. Varje helg finns något nytt att upptäcka! Saknar du något? Tveka inte att fråga vår personal! Studion är öppen mellan 12-16 varje lördag. Passa även på att hitta inspiration i någon av våra utställningar.

Hitta hit

Norrtälje konsthall hittar du på Galles gränd 7 i Norrtälje. Åker du från Stockholm så tar du Buss 676 från Tekniska högskolan. Från resecentrum i Uppsala går Buss 677. 

Priser

Fri entré för alla besökare.

Till Kultur
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.