Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Barnens konsthall

Norrtälje konsthall är också Barnens konsthall! Här hittar du alla aktiviteter som vi anordnar för barn och familjer.

Barnens konsthall

Påsklov

Väx med oss i grönsakslandet

Välkomna till ett påsklov tillsammans med oss blivande Levande-verkstadspedagoger. Kom och delta i en öppen workshop i tre dagar med nya inslag varje dag. Utforska grönsakernas möjligheter i skapandet och fundera på vad som får dig själv att växa. Pröva att trycka grönsaker med grönsaker på olika sätt och kanske dyker det upp något oväntat i trädgårdslandet. Ta dessutom chansen att göra ett fantasifrö i lera som får följa med hem! På torsdagen har vi packat ihop textilfärgen, då får du istället göra Skrämmor som får oönskade gäster att försvinna!

Tider: Tisdag 11/4 - torsdag 13/4, kl. 12-16

Studion

Studion på Norrtälje konsthall är en plats där kreativiteten får flöda fritt. Lördagar så håller vi öppet i Studion. Ta med dig vem du vill och skapa i olika material. Varje helg finns något nytt att upptäcka! Saknar du något? Tveka inte att fråga vår personal! Studion är öppen mellan 12-16 varje lördag. Passa även på att hitta inspiration i någon av våra utställningar.

Studion är inte öppen när konsthallen byter utställningar. Se våra öppettider.

Hitta hit

Norrtälje konsthall hittar du på Galles gränd 7 i Norrtälje. Åker du från Stockholm så tar du Buss 676 från Tekniska högskolan. Från resecentrum i Uppsala går Buss 677. 

Priser

Fri entré för alla besökare.

Senast ändrad: 2023-03-15