Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Norrtälje konsthalls pedagogiska verksamhet

Norrtälje konsthall visar främst samtidskonst och är en plats för överraskningar. Här finns mycket att upptäcka för barn och vuxna i alla åldrar.

Skuggspel Mats Hjelm

Norrtälje konsthall bedriver en bred och dynamisk pedagogisk verksamhet där det publika arbetet genomsyrar allt från utställningar, visningar och performancekvällar med mera. Tillsammans med andra aktörer i och utanför Norrtälje kommun anordnar vi också debatter, filmvisningar, konserter och utställningsverksamhet.

Samtidskonsten speglar den tid och det samhälle vi lever i. Ofta ställer den frågor om samhället och kan ge bredare perspektiv på vår tillvaro. Samtidskonsten ställer ofta mer frågor än den ger svar. Den kan provocera fram olika ställningstaganden där det inte finns några rätt eller fel. Att formulera frågeställningar utan givna svar skapar spännande samtal om hur vi uppfattar oss själva och andra i en gemenskap. Det ger också ett nytt sätt att lära känna varandra och våra likheter/olikheter som personer.

Varje år visar vi 7-8 olika utställningar med varierat innehåll. I anslutning till varje utställning finns ett informationsmaterial om konstnärerna och texter om utställningen. Vi erbjuder flera visningar med fri entré, skolvisningar, konstnärsmöten, kurser, demensvisningar, lovverksamhet och workshops. Alla visningar och workshops för förskola och skola är gratis hos oss.

 
Till Kultur
Senast ändrad: 2022-08-26
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.