Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Företagslots

För att förenkla kontakten mellan kommun och företag har Norrtälje kommun en företagslots.

Marknad under eventet 60000 invånare i Norrtälje kommun.

För företagen innebär Företagslotsen en ökad samordning och ett helhetsgrepp i kontakten med kommunen, något som varit efterfrågat i många år.

Ofta berör företagsärenden fler än ett myndighetsområde och då ger Företagslotsen möjligheten för företagaren att träffa flera ansvariga tjänstemän vid ett och samma tillfälle. Utgångspunkten är att undersöka möjligheterna att genomföra företagets idéer i ett tidigt skede. 

Företagslotsen ska ge tydlig och praktisk information och rådgivning för att undvika missförstånd och dubbla budskap. Exempel på frågor som kan tas upp hos Företagslotsen är bygglov, detaljplaner, serveringstillstånd, säkerhetsfrågor och miljö- och hälsa. Metoden underlättar också för kommunens tjänstemän att se helheten i ett ärende.

Lotsen är inte en person utan en funktion där berörda tjänstemän samlas till ett möte varannan vecka. Företagslotsen sammanträder torsdagar 14:00-16:00 under jämna veckor.

Vill ditt företag komma i kontakt med Företagslotsen? Välkommen att kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan.

Kontakt
Kontakta företagslots
 
 
 
 
Beskriv ditt ärende:
 
 
 
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.