Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Rådgivning och tips för att spara energi

Hos energi- och klimatrådgivningen får du kostnadsfri och opartisk rådgivning så du på bästa sätt kan spara energi.

Energi och klimatrådgivningen

Välkommen till vår energi- och klimatrådgivning!

Kommunen ingår i den energi- och klimatrådgivning som är ett samarbete mellan 27 kommuner i Stockholmsregionen. Energi- och klimatrådgivningen finansieras av statliga bidrag via Energimyndigheten.

När du kontaktar oss får du en kostnadsfri och opartisk rådgivning. 

I energi- och klimatrådgivningen arbetar vi även med olika lokala evenemang i Norrtälje. Vi har under åren genomfört seminariekvällar om hur man på bästa och miljömässigt bästa sätt värmer upp sin villa och hur företagare kan arbeta med energi- och klimatfrågorna.

Vi har även erbjudit kommunens bostadsrättsföreningar en genomgång av deras uppvärmning, belysning, ventilation med mera i syfte att spara energi. I flera år har vi även erbjudit ett antal skolklasser att gratis besöka tekniska museet i Stockholm och deras utställning om klimat och energi. 

Enkla och smarta tips för att spara energi

Besök Energi- och klimatrådgivningens webbplats för att få smarta, enkla och tankeväckande tips om hur du kan spara energi, både i hemmet, på företaget eller i föreningen.

 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.