Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Profil på Rodengymnasiet

Välj fotboll, ishockey, musik, funktionell fitness eller yoga - gäller alla program

klättervägg

Oavsett vilket nationellt gymnasieprogram du väljer har du möjlighet att läsa någon av våra profiler som anpassas efter dig och din ambitionsnivå.

Vi erbjuder profil inom fotboll, ishockey, funktionell fitness, yoga och musik. Det innebär att du kan välja det gymnasieprogram du är intresserad av och samtidigt utöva ditt specialintresse under skoltid.

Yogaprofilen vänder sig till dig som är nyfiken på yoga - antingen har du provat yoga i någon form eller så är det alldeles nytt för dig. Yogaprofilen innebär träning, meditation, styrka, andning och mycket mer. Utbildningen är ett samarbete med Studio Karma och sker till större del i Studio Karmas lokaler i centrala Norrtälje. Du får lära dig andning och anatomi och kanske kan du på sikt arbeta med träning, välmående, stresshantering eller liknande.

Profilen ”Funktionell fitness” är en träningsform som utgår från ditt naturliga rörelsemönster och tränar din kropp där den behöver bli stark. Syftet är att uppnå en jämn balans mellan det fysiska, psykiska och det sociala i ungdomars utveckling. 

Alla profilerna består av tre gymnasiekurser. Man läser en kurs varje läsår. Profilen är ditt Individuella val.

När det gäller programmen BA, BF, EE, FT, RL och VO går det att kombinera med profil det första läsåret. Beroende på när APL, arbetsplatsförlagt lärande, förläggs kan detta göra att det inte går att kombinera med profil läsår två och tre.

Anmäl ditt intresse till profil genom att fylla i formuläret nedan. Sista anmälningsdag är 18 februari.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.