Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Profil på Rodengymnasiet

Välj fotboll, musik, funktionell fitness eller yoga

Kvinna på väg uppför en klättervägg.

Oavsett vilket nationellt högskoleförberedande program du väljer har du möjlighet att läsa någon av våra profiler som anpassas efter dig och din ambitionsnivå.

När det gäller programmen BA, BF, FT, RL och VO går det att kombinera med profil det första läsåret. Beroende på när APL, arbetsplatsförlagt lärande, förläggs kan detta göra att det inte går att kombinera med profil läsår två.

Vi erbjuder profil inom fotboll, funktionell fitness, yoga och musik. Det innebär att du kan välja det gymnasieprogram du är intresserad av och samtidigt utöva ditt specialintresse under skoltid.

Yogaprofilen vänder sig till dig som är nyfiken på yoga - antingen har du provat yoga i någon form eller så är det alldeles nytt för dig. Yogaprofilen innebär träning, meditation, styrka, andning och mycket mer. Utbildningen är ett samarbete med Studio Karma och sker till större del i Studio Karmas lokaler i centrala Norrtälje. Du får lära dig andning och anatomi och kanske kan du på sikt arbeta med träning, välmående, stresshantering eller liknande.

Profilen ”Funktionell fitness” är en träningsform som utgår från ditt naturliga rörelsemönster och tränar din kropp där den behöver bli stark. Syftet är att uppnå en jämn balans mellan det fysiska, psykiska och det sociala i ungdomars utveckling. 

Alla profilerna består av två gymnasiekurser. Man läser en kurs i årskurs ett och en kurs i årskurs två. Profilen är ditt Individuella val.

Anmäl ditt intresse till profil genom att fylla i formuläret nedan. Sista anmälningsdag är 15 maj.

Observera att profil functional fitness har 16 st platser för årskurs 1. Vid fler sökanden sker antagning via lottning. Det behövs minst 10 st elever för att profilen ska ges.

Det här programmet har jag sökt på Rodengymnasiet
Mitt profilval
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.