Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Profil på Rodengymnasiet

I alla gymnasieutbildningar ingår 200 poäng individuellt val, och hos oss kan du välja fotboll, functional fitness, musik eller yoga som ett profilerat individuellt val, och starta redan i årskurs 1. Samtidigt som du söker Rodengymnasiet som ditt gymnasium, på gymnasieantagningens hemsida, söker du profilerat individuellt val genom att fylla i ansökan nedan.

Kvinna på väg uppför en klättervägg.

Oavsett vilket nationellt högskoleförberedande program du väljer har du möjlighet att läsa något av våra profilerade individuella val som anpassas efter dig och din ambitionsnivå. Vi erbjuder fotboll, musik, yoga eller musik som ett profilerat individuellt val. Inför hösten 2022 är dessvärre yoga fulltecknad. Det innebär att du kan välja det gymnasieprogram du är intresserad av och samtidigt utöva yoga eller functional fitness, eller spela musik eller fotboll på skoltid.

Om du väljer ett program som har APL eller lärling, är perioden för dessa avgörande för om du ska kunna ha ett profilerat individuellt val eller inte. Ta kontakt med en av våra studie- och yrkesvägledare om du vill veta mer om detta.

Alla profilerade individuella val består av 2 st kurser á 100 poäng, och du läser en av dem i årskurs 1 och den andra i årskurs 2. 

Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret nedan. Sista ansökningsdag är 15 maj. För de profilerade individuella val där antalet platser är begränsade kommer platserna att lottas vid för många sökanden.

Läs mer om våra profilerade individuella val genom att klicka på den profil du är intresserad av nedan eller i kolumnen till höger.

Det här programmet har jag sökt på Rodengymnasiet
Mitt profilval
Senast ändrad: 2022-09-14
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.