Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Frötuna skola

Nära Norrtälje stad, men ändå på landet, ligger Frötuna skola. Här går elever från förskoleklass till årskurs sex i en naturskön och lugn miljö.

För oss är det viktigt att alla barn får kunskap om livets möjligheter och hjälp från skickliga pedagoger att ta sikte mot sina drömmars mål. Genom en bra start på sitt lärande får eleverna goda förutsättningar att utveckla förmågor de kommer ha glädje av under hela sina liv.

Vi fokuserar på viktiga färdigheter som att läsa, skriva och räkna. Dessutom vill vi att eleverna ska utveckla förmågorna att analysera, kommunicera, tolka, värdera, reflektera, söka, samla och kritiskt granska information samt förstå innebörden av olika begrepp. Vi tar tillvara på våra pedagogers olika kompetenser och varje lärare ansvarar för några ämnen där de är särskilt skickliga. Detta innebär att våra lärare undervisar i flera klasser i de ämnen där de har kunnande och ämnesbehörighet.

Jämföra grundskolor

Aktuella uppgifter från 2020 för att jämföra grundskolor i Norrtälje kommun hittar du bland frågorna och svaren i länken jämför grundskolor nedanför. Du kan jämföra meritvärde, andel behöriga lärare, antal elever och mycket mer.

Jämför grundskolorna i Norrtälje kommun

På Skolverkets utbildningsguide kan du jämföra grundskolor i Norrtälje kommun. 

Skolverketsutbildningsguide

Den fysiska miljön runt skolan och förskolan inbjuder till lek och motion vilket också utnyttjas flitigt både under planerade aktiviteter och raster.

Våra mål och hur vi når dem

Norrtälje kommuns skolor regleras av en rad styrdokument som tagits fram på internationell, nationell och lokal nivå.

Läs mer om Norrtälje kommuns mål och hur vi når dem här

Kontakt
  • Frötuna skola - Kommunal grundskola F-6
  • 0176 28 41 06   
  • Björnövägen 111-115
    76192 Norrtälje

Senast ändrad: 2022-05-04
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.