Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Frötuna fritidshem

Fritidshemmet Pandan ligger invid Frötuna skola, 6 km utanför Norrtälje stad, omgivet av vacker natur.

Fritidshemmet Pandan ligger invid Frötuna skola, 6km utanför Norrtälje stad, omgivet av vacker natur. Fritidshemmet har ca 125 inskrivna elever från förskoleklass till årskurs 5. Eleverna är indelade i tre mentorsgrupper, där två mentorer ansvarar för varje elevgrupp.

Fritidshemmet öppnar 06.30 och stänger 18.30 varje vardag.

Pedagogerna i fritidshemmet finns även med eleverna i klassrummen under skoldagen. På så sätt får vi en helhetsbild kring elevernas lärande, hälsa och utveckling. Vi har ansvariga rastvärdar som håller i lekar på rasterna. Detta för att varje elev skall känna trygghet, glädje och att det finns någon att leka med. Fysisk aktivitet ser vi både som hälsofrämjande och viktigt för kunskapsinhämtningen i skolan.

Våra tre ledord är: Glädje, Lärande och Utveckling!

Vi vill förena god omsorg och pedagogik som stödjer elevernas fysiska, intellektuella, sociala och emotionella utveckling.

Personalen erbjuder eleverna en meningsfull, stimulerande och utvecklande fritidshemsvistelse, som är varierad och utgår från elevernas behov och intressen.
Pedagogerna arbetar aktivt för elevernas rätt till eget ansvar, delaktighet och inflytande i verksamheten.

Kontakt
Senast ändrad: 2014-12-16
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.