Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Besök konsthallen

Välkommen till en plats för oväntade möten, överraskningar och sinnliga sammandrabbningar. Konsthallens program och pedagogiska verksamhet riktar sig till skolor och allmän publik i alla åldrar.

Reena Saini Kallat - Deep rivers run quiet, utställning, Norrtälje konsthall, Foto: Jean Baptiste Béranger

Vi visar samtidskonst av lokala, nationella och internationella konstnärer. I samband med varje aktuell utställning har vi visningar, föreläsningar och barnverksamhet.

Norrtälje konsthall vill vara ett rum för samtal och reflektion tillsammans med sina besökare

Norrtälje konsthall ligger i nära anslutning till Industrimuséet Pythagoras och Norrtälje badhus, vilket gör det lätt att få till en heldag på Södra bergen med många spännande upplevelser. 

Hitta hit

Norrtälje konsthall hittar du på Galles gränd 7 i Norrtälje. Åker du från Stockholm så tar du Buss 676 från Tekniska högskolan. Från resecentrum i Uppsala går Buss 677. 

Priser

Fri entré för alla besökare. Vi erbjuder flera visningar till fri entré, konstnärsmöten, workshops, kurser, föreläsningar, debatter och konserter. Samtalet är grunden i mötet med publiken och i samtalet ges tid för reflektion, diskussion, ifrågasättande, skratt och förundran.

Avvikande öppettider

Norrtälje Konsthall har stängt julafton, juldagen, nyårsafton, nyårsdagen, skärtorsdag, långfredagen, påskafton, 1 maj, midsommarafton och midsommardagen samt under omhängningsperioder.

 

Till Kultur
Senast ändrad: 2022-08-31
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.