Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Regelförenkling - för att underlätta för företagares dagliga arbete

Näringsliv och etablering i Norrtälje kommun har dragit igång med många spännande projekt. Ett av dessa är att försöka underlätta för er företagare i ert dagliga arbete.

Ett utvecklingsområde för att värna om näringslivet i Norrtälje kommun är Regelförenkling. Projektet startade våren 2020 och nu behöver vi dina tankar och hjälp för att komma framåt i arbetet.

En regel är inte lagstadgad utan är oftast ett dokument som är framtaget för att vi tillsammans ska kunna tillämpa en lag tillsammans, på ett så enkelt och bra sätt som möjligt. Det blir emellanåt inte det bästa resultatet första gången som lagen implementeras utan vi måste tillsammans arbeta fram det bästa resultat.

Näringsliv och etablering skulle bli oerhört tacksamma om du tar dig lite tid och funderar vilka regler som inte fungerar samt vad hur vi skulle kunna få just denna regel bättre. Det kan även handla om kommunens rutiner så som fakturering gentemot våra företagare samt kontakten med kommunens tjänstemän.   

Denna frågeställning går även ut till kommunens förvaltningar för att få ett så gediget arbetsmaterial som möjligt redan i detta skede.

Var med och bidra genom att fylla i denna enkät

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.