Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Egen sommar – ta chansen att bli din egen chef

Är du 15-19 år och bor i Norrtälje kommun? Då har vi ett spännande alternativ till sommarjobb åt dig – testa att vara egen företagare. Sök till Egen sommar!

Tre ungdomar med solglasögon åker i en tuk tuk.

Du får chansen att tjäna pengar, få ovärderliga kontakter och utveckla din entreprenörsförmåga. Allt genom stöd och utbildning av Roslagens Sparbank, Norrtälje kommun och Nyföretagarcentrum.

Egen sommar-företagare (40 platser)

Egen sommar är ett utbildningsprojekt där ungdomar i åldern 15-19 år får testa på att vara egna företagare under sommarlovet. Minimiåldern är 14 år, men den som deltar måste fylla 15 år innevarande år. Utbildarna i Egen sommar är också ungdomar som med stöd av företagare i kommunen kör en 14-dagars utbildning för dig och de andra deltagarna plus support under hela egenföretagartiden.

Som Egen sommar-företagare får du möjlighet att tjäna egna pengar, få kunskap om företagande, skapa värdefulla kontakter i näringslivet samt utveckla era entreprenöriella förmågor.

Det handlar om att våga, ta initiativ och öva sig i att ta kontakt.

Under två utbildningsveckor får du lära dig allt du behöver veta för att kunna driva ditt Egen sommar-företag. Under sommaren får du stöd och hjälp av utbildarna samt nätverket runt Egen sommar.

Sista ansökningsdag är måndag 11 maj 2020 och en första informationsträff för de som har antagits kommer att vara på torsdag 14 maj kl. 18.00-21.00. Information om plats kommer vid antagningen.

Uppstartsträff sker torsdag den 28 maj kl. 17.00-19.00 och själva utbildningsdagarna äger rum under vecka 25 och 26. Egen företagartiden pågår sedan till vecka 33, då företagen avvecklas vid en gemensam avslutningsträff.

Har du frågor?

Kontakta Lena Norrman på Nyföretagarcentrum Roslagen eller Daniel Klemserud på Norrtälje kommun.

Lena Norrman, rådgivare/verksamhetsansvarig på Nyföretagarcentrum Roslagen:

lena.norrman@nyforetagarcentrum.se
Telefon: 070-692 83 63 (prata in på telefonsvararen om jag inte svarar)

Daniel Klemserud, näringslivssamordnare Norrtälje kommun:

daniel.klemserud@norrtalje.se
Telefon: 0176-28 42 79, 073-558 20 49

Ansökan till Egen sommar
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.