Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Sommarjobb i Norrtälje kommun

Ansökan för 2019 års sommarjobb var öppen mellan 25 februari och 26 mars. Nu har platserna lottats ut till de sökande och du som har fått erbjudande har fått det via mejl.

Sommarbloggare Norrtälje

I år har väldigt många ungdomar sökt och platserna har varit begränsade. Därför har platserna lottats ut. Information skickas till den e-post du angav i ansökan. Det är viktigt att du därför kontrollerar den. Hittar du inget mejl från oss kan den ha hamnat i din skräppost.

Om du inte har fått ett erbjudande

Om du inte har fått ett erbjudande har du fått information om detta via mejl. Du har även hamnat på en reservplats. Om någon tackar nej till ett erbjudande lottas den platsen ut till de som är på reservplats. Om du blir erbjuden en reservplats kommer det erbjudandet att skickas ut under de två första veckorna i maj.

Justeringar i din ansökan

Du har tyvärr inte möjlighet att justera din ansökan i efterhand, som exempelvis byte av period, bransch eller arbetsplats. Detta gäller även dig som fått ett erbjudande om sommarjobb.

Frågor och svar

Vi har samlat svar på ett antal frågor om bland annat arbetstider, lön och hur ansökningsprocessen går till. Här hittar du vanliga frågor och svar.

 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.