Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Om Roslagsskolan

Huvudentrén till Roslagsskolan

Till Roslagsskolan går vi med glädje

Respekt och relationer. Här möts elever, skolpersonal och föräldrar för att tillsammans skapa förutsättningar och möjligheter för framtidens lärande. Då du kliver in på skolan möts du av elever och personal som med ömsesidig respekt samtalar med varandra. Du ser att det finns goda relationer och nyfikenhet att ta del av den andres tankar. På Roslagsskolan finns en vilja att lära, att utmana till kunskapsutveckling. Mötet mellan människor och samtalet är det redskap för lärande som nyttjas mest och värderas högst. Roslagsskolan har dörrarna öppna mot samhället. Det är viktigt att vi bjuder in världen att delta i våra ungas växande, vi använder samhället och världen som en naturlig partner i lärandet.

Verksamheten leds för allas bästa, med målet att ha god kunskapsutveckling, hög måluppfyllelse och en kreativ och positiv arbetsmiljö.

Mellan vuxna på skolan råder harmoni, skaparlust och kreativitet och detta genomsyrar arbetslagens arbete. Klokhet, kunskap och vilja till perspektivbyte kännetecknar samtalen. Personalen har djup ämneskunskap och kunskap om lärande- och utvecklingsprocesser. I alla möten på skolan blir allas röster hörda. Alla har ett ansvar att delta och bidra med det man kan efter sin unika förmåga. Alla är viktiga och vi har höga förväntningar på varandra.

Inom skolan finns många kompetenser och det vi jobbar för är att få dem att samspela. Vi har utöver lärarna många andra vuxna till stöd och hjälp, bland annat ett elevhälsoteam med skolsköterska, skolkurator och studie- och yrkesvägledare. Vi har en servicegrupp och ett administrationsteam och med hjälp av dessa experter ges stöd för lärande. Det händer enormt mycket i en ung människas liv från 13-16 år, som vi alla vuxna är glada att få dela.

På Roslagsskolan har vi höga förväntningar och vi ser till att vara aktörer, att realisera det vi vill. 

Kvalitet är ingen slump – det är vi som skapar och möjliggör. Genom krav och kärlek ska vi lyckas skapa framtidens skola där vi ger möjlighet för våra elever att utveckla enastående kunskaper och utveckla sina förmågor för ett fantastiskt liv.

Välkommen till Roslagsskolan!

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.