Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Rådmansö skola

Alla kan nå dit de önskar, därför utgår vi alltid från våra elevers behov. Vi ger även våra elever möjlighet att påverka hur vi ska arbeta. Målet är att alla våra elever ska få ett brinnande intresse för skolans ämnen och att de ska känna nyfikenhet och glädje under hela sin skolgång.

Vår inriktning är lustfyllt lärande i trygg och inspirerande arbetsmiljö med kultur och natur i skärgården. Under årets olika årstider arbetar vi med upplevelser och teman, då vi vill att lärandet ska ske i en verklig helhet som upplevs med alla sinnen. Därför är också bild, musik och drama en stor del av vår undervisning, som vi redovisar i form av temaredovisningar, kabaréer, vernissager och på lägerskolor.

Vi har elevråd, matråd och fritidsråd där eleverna är med och tar fram förslag om hur vi kan förbättra skolan. Skolan har eget tillagningskök och matsal. Varje dag serveras det hälsosam mat och ett välfyllt salladsbord

Rådmansö skola har funnits i mer än 100 år. Den omgivande vackra skärgårdsmiljön inbjuder till mycket utevistelse och förutsättningarna för ”utomhuslärande” och fysiska aktiviteter är utmärkta med bland annat egen badstrand.

Kontaktuppgifter till skolan

Administration 0176-284106

Jämföra grundskolor

Aktuella uppgifter från 2020 för att jämföra grundskolor i Norrtälje kommun hittar du bland frågorna och svaren i länken jämför grundskolor nedanför. Du kan jämföra meritvärde, andel behöriga lärare, antal elever och mycket mer.

Jämför grundskolorna i Norrtälje kommun

På Skolverkets utbildningsguide kan du jämföra grundskolor i Norrtälje kommun. 

Jämför skolor på Skolverkets webbplats

Våra mål och hur vi når dem

Norrtälje kommuns skolor regleras av en rad styrdokument som tagits fram på internationell, nationell och lokal nivå.

Läs mer om Norrtälje kommuns mål och hur vi når dem här

Kontakt
Senast ändrad: 2022-05-04
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.