Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Egen sommar – ta chansen att bli din egen chef

Är du 15-19 år, har eller vill skaffa en affärsidé och bor i Norrtälje kommun? Då har vi ett spännande alternativ till sommarjobb åt dig – testa att vara egen företagare!

Tre ungdomar med solglasögon åker i en tuk tuk.

Ingen lön - du tjänar dina pengar själv

Du får chansen att tjäna egna pengar, få ovärderliga kontakter och utveckla din entreprenörsförmåga. Ingen lön, men värdefullt stöd och utbildning av Norrtälje kommun, Roslagens Sparbanks stiftelser och Nyföretagarcentrum för att utveckla ett framgångsrikt och vinstgivande företag.

Egen sommar-företagare (40 platser)

Egen sommar är ett utbildningsprojekt där ungdomar i åldern 15-19 år får testa på att vara egna företagare under sommarlovet. Minimiåldern är 14 år, men den som deltar måste fylla 15 år innevarande år. Utbildarna i Egen sommar är också ungdomar som med stöd av företagare i kommunen kör en treveckors utbildning för dig och de andra deltagarna plus support under hela egenföretagartiden.

Som Egen sommar-företagare får du möjlighet att tjäna egna pengar, få kunskap om företagande, skapa värdefulla kontakter i näringslivet samt utveckla era entreprenöriella förmågor.

Det handlar om att våga, ta initiativ och öva sig i att ta kontakt.

Under tre utbildningsveckor får du lära dig allt du behöver veta för att kunna driva ditt Egen sommar-företag. Under sommaren får du stöd och hjälp av utbildarna samt nätverket runt Egen sommar. Den som fullgör utbildningsveckorna och som har utmärkt sig i sitt företagande har också möjlighet att vinna fina priser vid avslutningsceremonin, där affärsidéerna och företagens resultat presenteras.

Utbildningsdagarna för Egen sommar äger rum under veckorna 24, 25 och 26. 

Ansökan 2021

Sista ansökningsdag för ansökan är 18 april. Ett uppstartmötet kommer att ske digitalt via Teams den 27 maj 2021. Avslutning för Egen sommar är vecka 33.

Du anmäler dig till Egen sommar här

Har du frågor?

Kontakta:

Peter Jansson, rådgivare/verksamhetsansvarig på Nyföretagarcentrum Roslagen:

Daniel Klemserud, näringslivsutvecklare Norrtälje kommun:

daniel.klemserud@norrtalje.se

Marcus Iliev, näringslivsutvecklare Norrtälje kommun:

marcus.iliev@norrtalje.se

Samuel Christiernin, utbildare:

samuel.christiernin@norrtalje.se

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.