Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

ABC - Föräldraträffar

Du har världens bästa barn. Ge dem världens bästa förälder! Att investera i sitt föräldraskap och i varma, kärleksfulla relationer kostar inget - så varför vänta?

En trappa som visar olika delar av föräldraskapet.

Du har världens bästa barn. Ge dem världens bästa förälder!

Egentligen krävs ingen forskning för att övertyga oss om att bra relationer med våra barn är viktiga. Det vet vi redan. Däremot är det inte alltid så självklart hur man åstadkommer det. De flesta av oss föräldrar kan känna igen oss i vardagssituationer där relationerna sätts på prov. Hur skapar vi harmoni kring matbordet? Hur undviker vi stressiga situationer? Hur kan vi förebygga konflikter? Hur får vi mer tid till härligt umgänge med våra barn? En sak är säker. Ingen förälder är ensam om dessa funderingar

Värdefulla timmar

ABC består av fyra kostnadsfria gruppträffar kring varsitt tema och varje möte tar cirka två och en halv timme. Gruppträffarna leds av utbildade gruppledare och varje grupp har som mest 12 deltagare. Träffarna riktar sig till föräldrar och andra viktiga vuxna med barn i åldrarna 3-12 år. På träffarna tar vi del av både varandras erfarenhet och forskning. Lärdomar och insikter har vi sedan med oss och praktiserar hemma mellan träffarna.

Varför vänta på att anmäla sig? Det kostar inget och det är roligt!

Digitala ABC-Föräldraträffar i Norrtälje kommun våren 2021

På grund av Coronakrisen erbjuder vi nu digitala ABC-föräldraträffar via Skype. Träffarna sker via Skype och ingen inloggning behövs, bara tillgång till dator med uppkoppling till internet.

Digitala grupper kommer att erbjudas under hösten både dagtid och kvällstid.

Anmäl dig till ABC-Föräldraträff

Kontakt
  • Eva Paulsén - Samordnare för föräldrastöd
  • 0176 - 28 42 18, 073 - 962 39 52
  • Hantverkaregatan 20, 761 28 Norrtälje
Till Stöd och hjälp
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.