Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Mountainbikespår

Runt om i Norrtälje kommun finns mountainbikespår som bjuder på spännande upplevelser. Här kan du läsa mer om varje spår och var de ligger.

Pojke cyklar på terrängcykel

Campus mountainbikespår

Vackert beläget i skogen mellan sjön Lommaren och Norrtälje campus ligger Campus Mountainbikespår. Spåret korsar och använder löparspåret vid ett antal tillfällen. Visa hänsyn, lämna företräde och sakta ned vid möten med gående och löpare.

Banan är 3 kilometer samt 40 höjdmeter. Passar för den vane MTB-cyklisten.

Färsna mountainbikespår

Detta mountainbikespår färdigställs under hösten 2022 och ligger i skogarna vid Färsna. Du cyklar mestadels på skogsstig som mestadels är relativt lätt att ta sig fram på men det finns delar där svårighetsgraden ökar. 

Banan är cirka 5 kilometer. Passar för den vane MTB-cyklisten.

Kvisthamra mountainbikespår

Två spår ligger i Kvisthamra och kommer att genomgå vissa uppdateringar under hösten 2022. Det ena spåret är lämpligt för dig som vill cykla cross-country med XC-cykel. Det andra spåret lämpar sig bra för nybörjare då det är lättåkt och utan svårare partier. 

XC-spåret är kilometer samt 45 höjdmeter.

Nybörjarspåret är 1 kilometer. 

Till Idrott, motion och friluftsliv
Senast ändrad: 2022-08-22
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.