Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Rimbo badhus

Rimbo badhus är ett bad för alla! Barnfamiljer, motionärer, unga, gamla och alla där emellan.

Rimbo badhus.

På grund av covid-19 håller badhuset stängt för allmänheten tills vidare. Alla kort förlängs automatiskt med lika många dagar som badet varit stängt för allmänheten.

 
 
Välkommen att köpa badkort! Trots att badet är stängt för besök kan du kontakta oss så bestämmer vi en tid som passar.
Tel: 0175-740 05
Mail: rimbobadhus@norrtalje.se
Badkorten börjar gälla så snart nedstängningen med anledning av Covid -19 upphör. Passa på att använda din friskvårdspeng eller köp en julklapp till någon du tycker om.
 
 

Det finns en stor bassäng med 25-metersbanor, egen lekdel och vattenrutschkana. Minst en bana är öppen för motionssimning. För de riktigt små finns en småbarnsbassäng. Temperaturen ligger runt 27 grader. 

Det finns också en liten rehabbassäng med varmare vatten, ca 32-33 grader. Rehabbassängen används till stor del för simskolor, vattengympor, sjukgymnastik och andra verksamheter. För information om allmänhetens badtider kontakta badhuset. Rehabbassängen är främst till för icke simkunniga, små barn samt personer med rehabiliteringsbehov.

Simskola för både barn och vuxna finns kontinuerligt mellan september och maj. Samtliga simlärare är utbildade av SLS (Svenska Livräddningssällskapet).

Olika typer av vattenfysträning och klassisk vattengympa går att boka både som termins- och passbokning.

I anslutning till bassängerna finns ett café med ett enklare sortiment. Du är också välkommen att ha med din egen matsäck.

Kontakt

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.