Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Rimbo badhus

Rimbo badhus är ett bad för alla! Barnfamiljer, motionärer, unga, gamla och alla där emellan. Med anledning av Folkhälsomyndighetens restriktioner har vi begränsat antal på badhuset. Detta medför både passbokning och justerade öppettider. Läs nedan för mer info.

Rimbo badhus.

För att få besöka Rimbo badhus behöver du boka plats!

Från och med 25 januari behöver du boka plats  om du vill bada fre-sön. Se fliken Öppettider för Drop-in-tider övriga dagar.

Så påverkar restriktionerna Rimbo badhus 

På Rimbo badhus varierar antalet besökare kraftigt mellan vardagar och helg. Från och med den 25 januari kommer vi därför erbjuda Drop-in-tider tis-tor och Passbokningstider fre-sön.

 

Rimbo badhus

Det finns en stor bassäng med 25-metersbanor, egen lekdel och vattenrutschkana. Minst en bana är öppen för motionssimning. För de riktigt små finns en småbarnsbassäng. Temperaturen ligger runt 27 grader. 

Det finns också en liten rehabbassäng med varmare vatten, ca 32-33 grader. Rehabbassängen används till stor del för simskolor, vattengympor, sjukgymnastik och andra verksamheter. För information om allmänhetens badtider kontakta badhuset. Rehabbassängen är främst till för icke simkunniga, små barn samt personer med rehabiliteringsbehov.

Simskola för både barn och vuxna finns kontinuerligt mellan september och maj. Samtliga simlärare är utbildade av SLS (Svenska Livräddningssällskapet).

Olika typer av vattenfysträning och klassisk vattengympa går att boka som passbokning.

I anslutning till bassängerna finns ett café med ett enklare sortiment. Du är också välkommen att ha med din egen matsäck.

Ta med eget hänglås till skåpet eller köp ett hos oss i kassan.

Kontakt

HBTQI-certifierade sedan 2018
Senast ändrad: 2022-01-14
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.