Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Felanmälan

Vi vill att alla ska trivas i kommunen och vill bli bättre. Här kan du anmäla fel som rör gator, parker, belysning, renhållning och kommunala fastigheter.

Kommunala gator, parker, belysning med mera

Vi vill att alla ska trivas i vår kommun. Därför är vi tacksamma för att du gör oss medvetna om vad som behöver åtgärdas. I vår e-tjänst kan du kan anmäla sådant som rör till exempel gator, gatubelysning, parker, stränder och renhållning. Allt är inte kommens ansvarsområde, men om du gör din felanmälan så gör vi vad vi kan för att åtgärda problemet.  

Felanmälan för gator, parker, belysning och renhållning

Kommunala badplatser, fastigheter, skolor med mera

Om du eller ditt företag hyr en fastighet av Norrtälje kommun eller om du jobbar på en skola eller annan kommunal verksamhet och har problem med trasiga lampor, rinnande kranar, ventilation eller om något annat behöver åtgärdas på fastigheten kan du felanmäla det här. Du kan även felanmäla kommunala badplatser.

Felanmälan för kommunala fastigheter 

Notera att objektsnumret är det samma som tidigare.

Senast ändrad: 2022-09-23
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.