Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Organisation

Norrtälje kommun har som mål att vara Sveriges populäraste landsbygd enligt antaget Landsbygds- och särgårdsutvecklingsprogram med dess tillhörande handlingsplan. Detta innebär många åtaganden. En viktig del i arbetet med att utveckla landsbygd och skärgård är att stärka dialog och samverkan mellan civilsamhället och kommunen.

Sedan många år finns det ett skärgårdsråd där representanter från skärgårdsöar och skärgårdsföretagare regelbundet träffar kommunala företrädare för att dryfta behov och åtgärder.

År 2020 startades även ett landsbygdsråd, även detta ett dialogforum med representanter från åtta bygder samt kommunövergripande organisationer.

Region Stockholm, utifrån sitt regionala uppdrag, samlar företrädare från kommunerna, strategiskt viktiga förvaltningar och organisationer för kontinuerliga dialoger och rapporter om aktuella viktiga strategiska frågor (Regionala skärgårdsrådet).

Mer information

Till Fakta om Norrtälje kommun
Senast ändrad: 2022-02-16
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.