Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Vårt erbjudande och dina förmåner

Som medarbetare i Norrtälje kommun har du flera förmåner och möjligheter att göra din arbetsplats till inte bara ett jobb att gå till, utan en livsstil som präglar din vardag och gör dig stolt över att arbeta hos oss.

Det här erbjuder vi dig som medarbetare

Kommunen ser till de många olika behov alla anställda oavsett nivå har och ger möjlighet att uppnå ett bra mående, tillfredsställelse och inflytande i sitt arbete.

Som medarbetare i Norrtälje kommun har du alltid nära till stor social gemenskap på en bred plattform. Det är enkelt att skapa goda relationer med såväl arbetskamrater som externa kontakter.

Du får en gedigen introduktion, och möjlighet att utvecklas individuellt på olika sätt, bland annat genom  interna och externa utbildningar.

För att hälsa dig varmt välkommen till din nya arbetsplats bjuder vi alla nyanställda på frukost. Här får du chansen att tillsammans med andra nya kollegor lära känna varandra och Norrtälje kommun, följt av en aktivitet så som en gästföreläsning eller ett studiebesök.

Fördel Norrtälje

I och med Fördel Norrtälje ser jag tydligt och klart vilka förmåner som finns och hur jag som anställd i kommunen kan använda dem. 

Som medarbetare hos oss i Norrtälje kommun har du alltid tillgång till ett attraktivt utbud av personalförmåner.

För att göra det enkelt har vi samlat alla förmåner i medarbetarportalen Fördel Norrtälje.

 

 
Genom Fördel Norrtälje får du tillgång till bland annat:

  • Friskvårdsbidrag
  • Försäkringsskydd på arbetstid
  • Hushållsnära tjänster
  • Matkassar
  • SL-kort
  • och mycket mer!

Club Communalis

Flexibiliteten och omsorgen för medarbetarna är enastående!

Club Communalis, CC, är Norrtälje kommuns egen personalklubb som alla kommunanställda automatiskt är med i utan kostnad. Klubben drivs av eldsjälar från kommunens olika verksamheter. CC anordnar fritidsaktiviteter och kulturella upplevelser för alla kommunanställda, som exempelvis skidresor, teaterbesök och resor till Åland.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.