Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Etablera företag i Norrtälje kommun

Norrtälje kommun är en tillväxtkommun med goda förutsättningar för dig som vill flytta verksamhet hit eller starta ny verksamhet. På den här sidan finns ett formulär du snabbt kan fylla i, så kontaktar vi dig om vilket stöd vi kan ge dig.

Flygbild över Lindholmen.

Etablering och företagande i Norrtälje kommun

Du som företagare ska inte behöva lägga ner tid på att lista ut vem du ska kontakta i olika ärenden. För att du snabbt och enkelt ska få kontakt med oss har vi en etableringsgrupp med representanter från olika avdelningar.

Etableringsgruppen träffas regelbundet och går igenom alla inkomna ärenden för att tillsammans kunna ge bästa möjliga service till alla som vill etablera sig i Norrtälje kommun.

Söker du tomt och mark i Norrtälje kommun eller Stockholms län?

I Norrtälje kommun finns tomter och mark till salu i bra lägen nära vägar och sjöfart för transporter. Kommunen växer med en snabbt ökande befolkning, flera nyetablerade och expanerande företag samt ett flertal bostadsprojekt över hela kommunen.

Vill du veta mer om vad du som företagare kan få stöd med av Norrtälje kommun? Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig!

Skicka intresseanmälan till etableringsgruppen
Frågor? Skicka e-post till foretagsetablering@norrtalje.se
Genom att skicka formuläret samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer på www.norrtalje.se/gdpr.
Mer för dig som vill flytta ditt företag hit
Senast ändrad: 2016-11-16
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.