Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Riala fritidshem

Det är viktigt för oss på Riala fritidshem att erbjuda många olika aktiviteter och att barnen ges möjlighet att träna socialt samspel genom lek.

Riala

Länna/Riala-enheten har två fritidshem, ett på varje skola. På Länna skolas fritids arbetar nio personal fördelade på tre avdelningar och där går cirka 105 barn. På Riala skolas fritids arbetar fyra personal och där finns cirka 55 barn. Personalen utgör ett gemensamt arbetslag med en arbetslagsledare. Arbetslagsledaren finns med i enhetens pedagogiska ledningsgrupp.

Verksamheten på våra fritidshem är varierad och utgår från barnens behov och önskemål. Det är viktigt för oss att erbjuda många olika aktiviteter och att barnen ges möjlighet att träna socialt samspel genom lek. Vi arbetar aktivt för ett gott kamratskap, dels genom att vi vuxna är närvarande och vägleder barnen i t ex konfliktsituationer – dels genom ett temaarbete vid varje terminsstart med kamratövningar, samarbete och gruppdiskussioner.

När vi planerar vår verksamhet tar vi vår utgångspunkt i den handlingsplan vi skapat och vad barnen önskar. Till grund för handlingsplanen finns skollag, läroplan och mål från barn- och skolnämnden. Vi utvärderar vår verksamhet regelbundet.

Visa på karta

Kontakt
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.