Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Norrtälje grundsärskola

Norrtälje grundsärskola ger elever med intellektuell funktionsnedsättning (IF) en utbildning som omfattar samma ämnen som grundskolan men med andra kunskapskrav.

Vi har för närvarande fyra klasser. Eleverna är fördelade efter årskurs och behov. Vi sätter kunskap och utbildning i fokus och vårt mål är att våra elever ska utvecklas så långt som möjligt efter sina förutsättningar.

All personal som arbetar inom grundsärskolan har en gedigen utbildning och kunskap inom grundsärskolans pedagogik. Här arbetar 9 lärare och vi har resursassistenter som stödjer eleverna i det dagliga arbetet, både i undervisning och på raster.

Vår skola är lokalintegrerad på Grindskolan. Här har eleverna tillgång till idrottshall, musik, hemkunskap, slöjdsal samt möjlighet till inkludering med grundskoleklasser.

Kontaktuppgifter till oss

Till Grundskola och fritidshem
Senast ändrad: 2022-10-17
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.