Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Fröstugan förskola

Mitt emot kyrkan, alldeles intill skolan i Riala hittar ni vår verksamhet där vi utnyttjar vår fina gård och naturen runt oss så mycket vi kan.

I vår verksamhet följer vi årstidens växlingar. Vi arbetar också temainriktat i åldersgrupper och utgår från vad barnen just nu är intresserade av. Vi har två avdelningar, en för de yngsta barnen i åldern 1-3 år och en avdelning för de äldre barnen i åldern 4-5 år.

Det är viktigt att utveckla barnens motorik och tillfredsställa deras naturliga vilja att sjunga, dansa och röra sig. I sånger, ramsor och sagor tränas barnens språk och ordförståelse.

Vi vill på ett naturligt sätt få barnen intresserade av att lära sig om naturen. Så som att inte skräpa ner, allemansrätten,sopsortering och kompostering.

Maten tillagas från grunden på förskolan. Alla har sina bestämda platser vid matborden. Efter lunchen sover de barn som behöver det antingen inne – eller utomhus. Det beror på vad som passar barnet bäst. De äldre barnen får vila genom en sagostund i 3 anpassade grupper.

Vi har en stabil personalgrupp och det finns alltid en knä att krypa upp i om det behövs. Vi delar in barnen i mindre grupper om ca 5 – 7 barn i våra olika aktiviteter. Våra lokaler är på cirka 1 200 kvadratmeter.

För att vårt arbete med barnen ska bli så bra som möjligt är det viktigt att vi har ett bra samarbete med er föräldrar och att vi får ert förtroende. Vår förskola drivs som ett personalkooperativ och är en fristående förskola.

Kontakt
  • Fröstugans förskola
  • 0176 263 537
  • Riala Skolväg 1, 760 10 Bergshamra
  • 06.00-18.00
Till Förskola och annan pedagogisk verksamhet
Senast ändrad: 2022-06-13
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.