Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Lotsen förskola

Välkomna till vår lilla förskola som du finner i Vikingalundens lugna område på Väddö. Vi huserar i Vikingalundens fina lokaler. Här finns det ca 25 barn i åldrarna 1- 6 år, tillsammans med våra engagerade förskollärare och barnskötare.

På Lotsen står leken i fokus som vi vet är viktig för ditt barns fantasi och inlevelseförmåga. Leken stimulerar även barnets språkliga och matematiska utveckling och sociala kompetens. Barnens intressen och nyfikenhet ligger som grund för vår pedagogiska verksamhet.

Vi har många varierade och utmanande miljöer att tillgå. Främst vår fina inhägnade gård med närhet till fotbollsplaner, naturreservatet Storängen, Väddö gårdsmejeri och bibliotek. Inne har vi möjlighet att använda oss av idrottshall och det finns utrymme för vattenlek och skapande aktiviteter. Innemiljön är noga planerad så att den på ett säkert sätt kan tillgodose alla barns behov.

Vi arbetar i ett nära samarbete mellan pedagoger, ledning, föräldrar och vårdnadshavare. Förskolan drivs av Hillevi Holgersson och Pia Johansson. Vi är förskollärare med lång pedagogisk erfarenhet.

Kontakt
Till Förskoleverksamhet
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.