Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Lotsen förskola

Välkomna till vår lilla förskola som du finner på Väddö i Hammarbys lugna område. Här finns det ca 35 barn i åldrarna 1- 6 år, tillsammans med våra engagerade förskollärare och barnskötare

På Lotsen står leken i fokus vilken är viktig för ditt barns fantasi och inlevelseförmåga. Leken stimulerar även barnets språkliga och matematiska utveckling och sociala kompetens. Barnens intressen och nyfikenhet ligger som grund i vår utbildning.

Vi har många varierade och utmanande miljöer att tillgå. Främst vår fina inhägnade gård med en egen skog. Vi har också närhet till Vikingalunden med fotbollsplaner, isrink och idrottshall, naturreservatet Storängen, Väddö gårdsmejeri och bibliotek. Inne har vi valt att skapa miljöer som är flexibla och förändliga utifrån barnantalet och aktiviteter. Innemiljön är noga planerad så att den på ett säkert sätt kan tillgodose alla barns behov.

På Lotsen är det viktigt med ett nära samarbete mellan pedagoger, ledning och vårdnadshavare. Förskolan drivs av Hillevi Holgersson och Pia Johansson. Vi är förskollärare med lång pedagogisk erfarenhet.

Kontakt

Förskolan Lotsen

Hillevi Holgersson, rektor, förskollärare, hillevi.lotsen@gmail.com

Pia Johansson, VD, förskollärare, pia.johansson@gmail.com

Telefon till förskolan: 08-515 125 10

Besöksadress: Sandviksvägen 30, 764 91 Väddö

Postadress: Sandviksvägen 43, 764 91 Väddö

Till Förskola och annan pedagogisk verksamhet
Senast ändrad: 2022-05-02
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.