Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Rådgivande samtal för våldsutsatta och våldsutövare

Här kan du komma i kontakt med oss om stöd utifrån våld i nära relation

Enheten mot våld i nära relation har ett särskilt ansvar för dig som är eller tidigare varit utsatt för våld eller andra övergrepp av närstående. Vi erbjuder dig stöd och hjälp för att förändra din situation. Vi vänder oss också till personer som utövar våld mot närstående och vill förändra ett våldsamt beteende.

Om du väljer den inloggade e-tjänsten så legitimerar du dig med ditt BankID i anslutning till din inloggning. E-tjänsten hämtar då dina uppgifter om personnummer, förnamn och efternamn och fyller i dessa per automatik.
Om du inte kan eller vill använda den inloggade e-tjänsten så kan du använda den icke-inloggade varianten som du hittar länken till i gula rutan nedan under Bra att tänka på.

Observera att vi inte skickar ut några bekräftelser via e-post eller sms till dig som kontaktat oss om stöd i denna e-tjänst!

1
Starta E-tjänsten

Bra att tänka på!

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.