Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Rådgivande samtal för våldsutsatta och våldsutövare

Här kan du komma i kontakt med oss om stöd utifrån våld i nära relation och hedersrelaterat våld och förtryck.

Enheten för mottagning och våld i nära relation har ett särskilt ansvar för dig som är eller tidigare varit utsatt för våld eller andra övergrepp av närstående. Vi erbjuder dig stöd och hjälp för att förändra din situation. Vi vänder oss också till personer som utövar våld mot närstående och vill förändra ett våldsamt beteende.

Om du väljer den inloggade e-tjänsten så legitimerar du dig med ditt BankID i anslutning till din inloggning. E-tjänsten hämtar då dina uppgifter om personnummer, förnamn och efternamn och fyller i dessa per automatik.
Om du inte kan eller vill använda den inloggade e-tjänsten så kan du använda den icke-inloggade varianten som du hittar länken till i gula rutan nedan under Bra att tänka på.

Observera att vi inte skickar ut några bekräftelser via e-post eller sms till dig som kontaktat oss om stöd i denna e-tjänst!

1
Starta E-tjänsten

Bra att tänka på!

  • Du behöver ha din e-legitimation för att använda e-tjänsten ovan för som du startar genom att klicka på "Starta E-tjänsten"

    För dig som är bevakad av din våldsutövare
  • När du har skickat in ditt ärende kommer du på e-tjänstens sista sida att kunna ta del av instruktioner för hur du rensar din webbläsare från webbhistorik och cockies, men vi visar dem även här:

Se instruktioner för att rensa: 

Chrome
Safari
Internet Explorer
Microsoft Edge

Om du inte kan eller vill logga in med E-legitimation/BankID, använd nedanstående länk: