Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Om e-legitimation

En del av våra e-tjänsterna kräver att du loggar in och skriver under med e-legitimation. Du kan använda e-legitimationer från BankID, Nordea och Telia. Har du mobilt BankID kan du logga in med detta på ett enkelt sätt via din mobil eller din surfplatta.

E-legitimation är din elektroniska identitet som bekräftar för systemet att du är du. För oss är det viktigt att du som besökare känner dig trygg och säker när du använder våra e-tjänster.

E-legitimation är en beprövad och säker lösning som exempelvis används av Skatteverket, Försäkringskassan, banker och många andra organisationer och företag som erbjuder e-tjänster på internet. Tänk på att en e-legitimation är lika personlig som ett körkort eller ett vanligt ID-kort.

Om ni är flera i familjen som använder e-tjänster behöver ni ha varsin e-legitimation. 

Läs mer om e-legitimation på Skatteverkets hemsida. Du kan också läsa mer om mobilt BankID på webbplatsen Mobilt BankID. Där hittar du information både om hur det fungerar och hur du skaffar de olika legitimationerna.

 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.