Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Jobbcoachning och andra arbetsförberedelser

Du kan få hjälp på många olika sätt i jakten på ett bra jobb. På arbetsmarknadsenheten erbjuder vi dig som har försörjningsstöd allt från jobbcoachning och arbetsförberedande aktivitet till praktik eller annan sysselsättning.

Jobbcoachning

Jobbcoachning innebär att du får träffa en arbetscoach i enskilda möten. Ni kommer tillsammans att kartlägga din kompetens, arbetslivserfarenhet, önskemål och framtidsplaner. Du kan även få stöd och vägledning samt möjlighet till arbetsprövning/referensplats. Målet är att ge dig bättre förutsättningar att hitta en lämplig sysselsättning och att öka dina möjligheter till egen försörjning.

Arbetsprövning och referensplats

Tillsammans med vår praktiksamordnare har du möjlighet till att hitta arbetsprövning eller referensplats som är lämplig för dig. Platser finns både hos privata och kommunala arbetsgivare. Målet är att du som deltar genom arbetsprövning eller referensplats ska få hjälp att öka din kompetens, få möjligheter att pröva ny arbetsinriktning eller anpassa dig till och få kunskap om arbetslivet. Saknar du nya referenser kan en plats hos en arbetsgivare vara ett bra steg mot ett nytt arbete.

Resurspoolen - arbetsträning och praktik

Arbetsmarknadsenheten har även en sysselsättningsverksamhet, kallad Resurspoolen. Här ges du en möjlighet för arbetsträning och arbetspraktik. Resurspoolen sysselsätter även personer med olika begränsningar. Resurspoolen utför uppdrag åt kommunala verksamheter. Arbetsinriktningen är främst hantering av kommunens möbelförråd, möbelomklädning, flytt- och transportuppdrag, skogs- och miljövård samt tillverkning av material åt t.ex. skola/förskola. 

Till Stöd och hjälp
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.