Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Om arbetsmarknadscenter

Arbetsmarknadscenter jobbar med att hjälpa personer att bli självförsörjande. Vi hör till Socialkontoret och får våra deltagare ifrån andra avdelningar inom förvaltningen.

Vi fokuserar på aktiviteter och arbete på deltagarnas villkor. Inom enheten finns Resurspoolen som är den praktiska gruppen. Där arbetar vi med utestädning, interna möbeltransporter, olika aktiviteter i vår textilverkstad samt snickeri. Man arbetar under handledning med dessa uppgifter och allt möjligt annat som kan dyka upp.  

Coaching och stöd

Arbetsmarknadsgruppen arbetar huvudsakligen med coaching av deltagare som behöver komma ut i aktivitet, bryta isolation och närma sig arbetsmarknaden. Gruppen arbetar både individuellt och i grupp beroende på målgrupp och behov. Varje deltagare som ska praktisera på ett företag eller en kommunal verksamhet har en kontaktperson som finns tillhands för frågor och kan stötta i praktiken. Det gäller givetvis även arbetsgivaren som har samma stöd.

Om ni ställer upp med era tjänster ska vi självklart finnas till hjälp om det behövs. Med goda och nära relationer till lokalt näringsliv kan vi minska utanförskap och utveckla verksamheter. Arbetsmarknadscenter är lokaliserat på Campus Roslagen där vi även har vår praktiska verksamhet Resurspoolen.

Vill du marknadsföra din verksamhet för möjliga medarbetare?

Kontakta verksamhetschef Peter Westerberg. Vi är alltid öppna för samarbeten som rör praktik och arbete. 

Kontakt
Kontakt
Till Stöd och hjälp
Senast ändrad: 2021-12-21
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.