Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Fältsamordnare

Fältsamordnarna arbetar för alla ungdomar i vår kommun. Deras huvudsakliga uppgift är att synas och finnas till för alla ungdomar. Lyssna, stötta samt kunna slussa vidare för bästa hjälp. En kontakt med våra fältsamordnare bygger alltid på frivillighet och förtroende.

Hur arbetar vi fältsamordnare? 

Vi befinner oss där ungdomarna är, ute på skolor, fritidsgårdarna, ute på kvällstid bl.a. Vi fungerar som ett bollplank och stöd för ungdomar som behöver någon att prata med eller någon som lyssnar.

Att jobba förebyggande är en stor del utav vårt arbete och det gör vi bland annat genom att vara ute i skolorna och diskutera och reflektera över olika ämnen som man stöter på i livet. 

Oavsett vart i kommunen du bor så är du alltid välkommen att höra av dig till oss! Du är också alltid välkommen att komma förbi och besöka oss på Trygg i Norrtälje Kommun, i huset precis bredvid busstationen.

Vi finns på sociala medier

Facebook: Theodor Tzannes, Kristin Titti Harning Minnelie Paymer David Isaksson,
Snapchat:  faltdavid, falttheo, falttitti och faltminnelie
Instagram: @faltnorrtalje

Här hittar du även en mini-folder om viktiga nummer som är bra att ha: Foldern Nummer som räkans

Kontakt
Till Stöd och hjälp
Senast ändrad: 2022-03-28
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.