Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Fältsamordnare

Fältsamordnarna arbetar för alla ungdomar i vår kommun. Deras huvudsakliga uppgift är att synas och finnas till för alla ungdomar. Lyssna, stötta samt kunna slussa vidare för bästa hjälp. En kontakt med våra fältsamordnare bygger alltid på frivillighet och förtroende.

Hur arbetar vi fältsamordnare? 

Vi befinner oss där ungdomarna är, ute på skolor, fritidsgårdarna, ute på kvällstid bl.a. Vi fungerar som ett bollplank och stöd för ungdomar som behöver någon att prata med eller någon som lyssnar.

Att jobba förebyggande är en stor del utav vårt arbete och det gör vi bland annat genom att vara ute i skolorna och diskutera och reflektera över olika ämnen som man stöter på i livet. 

Oavsett vart i kommunen du bor så är du alltid välkommen att höra av dig till oss! Du är också alltid välkommen att komma förbi och besöka oss på Trygg i Norrtälje Kommun, i huset precis bredvid busstationen.

Vi finns på sociala medier

Facebook: Theodor Tzannes, Kristin Titti Harning  Veronica Vesterlund, David Isaksson,
Snapchat: faltwewe, faltdavid, falttheo och falttitti
Instagram: @faltnorrtalje

Här är vår minifolder "Nummer som räknas", med viktiga telefonnummer och länkar.

Kontakt
Till Stöd och hjälp
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.