Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Familjerådgivning

Norrtälje kommun har kundval när det gäller familjerådgivning. Ni väljer själva utförare, tar kontakt och avtalar tid för ett inledande samtal, läs mer på respektive familjerådgivares webbsida. 

Familjerådgivning för par och vuxna med relationsproblem

Alla kan någon gång i livet få bekymmer i sina relationer till andra. Problem i ett parförhållande eller i andra nära relationer kan få destruktiva följder. Men när ni önskar en förändring och vill bryta vardagsmönstret finns familjerådgivning som hjälp och stöd.

Kontakten med familjerådgivningen är frivillig och du söker på eget initiativ. Familjerådgivningen arbetar under mycket sträng sekretess och inga journaler skrivs vid ditt samtal. Varje samtal kostar 315 kronor.

Ni kan själva välja rådgivare

Norrtälje kommun har infört kundval när det gäller familjerådgivning. Ni väljer själva utförare, tar kontakt och avtalar tid för ett inledande samtal, läs mer på respektive familjerådgivares webbsida. 

Till Stöd och hjälp
Senast ändrad: 2022-08-29
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.